IPhone 14 Pro Max'ten 16 Pro Max'e geçilir mi?

Merhaba, 2 yıldır 14 Pro Max kullanıyorum ama pil konusunda artık beni tatmin etmemeye başladı. Telefonu çok severek kullanıyorum hızı olsun, rengi olsun çok hoşuma gidiyor ancak pil sağlığı 88 düşmüş durumda ve yoğun kullanımda şarj yetmemeye başladı. Bundan önce 13 Pro Max kullanıyordum ve pili bu telefondan daha uzun gidiyordu. Şimdi ise 16'nın çıkmasını bekledim ve açıkcası renkleri hariç özellikleri hoşuma gitti özellikle uzun pil ömrü ve ince çerçeve vs. Eğer geçersem 14'ü satıp 50 bin TL fark ile geçiş yapacağım. Sizce 16 Pro Max'e geçmeye değer mi?

Merhaba, 2 yıldır 14 Pro Max kullanıyorum ama pil konusunda artık beni tatmin etmemeye başladı. Telefonu çok severek kullanıyorum hızı olsun, rengi olsun çok hoşuma gidiyor ancak pil sağlığı 88 düşmüş durumda ve yoğun kullanımda şarj yetmemeye başladı. Bundan önce 13 Pro Max kullanıyordum ve pili bu telefondan daha uzun gidiyordu. Şimdi ise 16'nın çıkmasını bekledim ve açıkcası renkleri hariç özellikleri hoşuma gitti özellikle uzun pil ömrü ve ince çerçeve vs. Eğer geçersem 14'ü satıp 50 bin TL fark ile geçiş yapacağım. Sizce 16 Pro Max'e geçmeye değer mi?
Yine gereksiz bir model bence gecmeyin, yapay zekaya da zaten Turkce gelmesi baya zaman alir. Bende 14 pro max kullaniyorum ama 16 pro belki demistim vazgectim, s25 ultra bekleme karari aldim tekrar. Elbette ufak tefek farklar gorursunuz fakat 50.000 tl'den bahsedince kesinlikle oyle bir fark yok.

Son düzenleme:
Merhaba, 2 yıldır 14 Pro Max kullanıyorum ama pil konusunda artık beni tatmin etmemeye başladı. Telefonu çok severek kullanıyorum hızı olsun, rengi olsun çok hoşuma gidiyor ancak pil sağlığı 88 düşmüş durumda ve yoğun kullanımda şarj yetmemeye başladı. Bundan önce 13 Pro Max kullanıyordum ve pili bu telefondan daha uzun gidiyordu. Şimdi ise 16'nın çıkmasını bekledim ve açıkçası renkleri hariç özellikleri hoşuma gitti özellikle uzun pil ömrü ve ince çerçeve vs. eğer geçersem 14'ü satıp 50 bin TL fark ile geçiş yapacağım. Sizce 16 Pro Max'e geçmeye değer mi?

Hocam herkesin fikri kendine fakat benim düşüncem iPhone boş, okadar para vereceğinize onun yerine Samsung S24 ultraya yönelebilirsiniz. Hem şarj konusunda sizi üzmez.

16'ya pek de gerek yok, nihayetinde elinizdeki telefon canavar gibi. Pilini yeniletin, emin olun sizi üzmeyecektir. Cebinizde kalan 50 bin lira ile de başka şeyler yapabilirsiniz. 😄

Hocam herkesin fikri kendine fakat benim düşüncem iPhone boş, okadar para vereceğinize onun yerine Samsung S24 ultraya yönelebilirsiniz. Hem şarj konusunda sizi üzmez.
Hocam iPhone’dan vazgeçmeyi düşünmüyorum zaten evdeki tüm cihazlar Apple sayılır.

16'ya pek de gerek yok, nihayetinde elinizdeki telefon canavar gibi. Pilini yeniletin, emin olun sizi üzmeyecektir. Cebinizde kalan 50 bin lira ile de başka şeyler yapabilirsiniz. 😄
Onu da düşündüm ancak garantisi bitmek üzere garantisiz ürün kullanmayı sevmiyorum. Ayrıca ilerde atıyorum iPhone 17 geçmek istersem çok daha fazla vermem gerekecek üstüne.

Hocam iPhone’dan vazgeçmeyi düşünmüyorum zaten evdeki tüm cihazlar Apple sayılır.

Onu da düşündüm ancak garantisi bitmek üzere garantisiz ürün kullanmayı sevmiyorum. Ayrıca ilerde atıyorum iPhone 17 geçmek istersem çok daha fazla vermem gerekecek üstüne.
O zaman butcenize bagli her iPhone modeline gecebilirsiniz, zaten baska secenek yok. 17 pro max bekleseniz 50 degil 70.000 fark gerekicek.

Evet, 17 konusunda haklısınız. Onu almak daha da zorlaşacak. Eğer ki finansmanınız sağlamsa ve 16'ya heves ettiyseniz yapıştırın gitsin. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı