iPhone 14 Pro Max'ten Z Fold 6'ya geçilir mi?

chyigitt

Centipat
Daha fazla  
iPhone 14 Pro Max kullanıyorum. Memnunum ancak yine Z Fold serisine merakım olduğundan kaynaklı geçmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı olabilir mi? 14 Pro Max güzel hızlı sağlam telefon ancak yine de bir ortada kalıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Z Fold 6’ya yükseltmek gerçekten apayrı bir deneyim olur diye düşünüyorum. Daha da yeni nesil zaten. Yine de Fold 7’nin çıkışına öyle çok çok fazla yok, bu kadar para verebiliyorsanız Fold 7 çıkınca Fold 7’ye bakmanızı tavsiye ederim.

Çoğu kullanıcı olsun telefoncu olsun hatta samsungun promötörü dahi bana böyle bir değiş tokuş takası yapacağımı söylediğimde yapma hata yaparsın diyorlar. Bu kafamı baya karıştırıyor. Ekran yönünde 2-3 ayda sorun yaşarsın diyorlar. Gerçekten öyle mi?

6 nesil önce olsaydı evet olabilirdi, o Samsung promotörünün sanki başka bir yerde çalışması lazım gibi Ekran sorunları yok artık Fold'ların. Evet, asla standart kadar uzun ömürlü ve dayanıklı değiller, ama sen istemek katlanır sen vermek bir miktar taviz bu kadar basit. Zırt pırt her şeye açmayacaksın katlanır ekranı, ön yüz ekranıyla gündeliklerini halledeceksin, bak nasıl da uzun gider o

Bilmiyorum artık çok istiyorum kullanmayı ancak endişelerim ister istemez oluyor.

Geçilmez diyorum. Katlanabilir telefon kısmında Honor Magic V2 ve V3 biraz belli bir F/P ve kalite sunuyor(çok iyi demiyorum sadece belli bir seviyenin üstündeler) ama onlarda flip cihazlar değil. Katlanabilir tekefon almak için 1 2 seri daha gelişmelerini bekleyin. Zaten elinizdeki telefon çok güzel cihaz. Ha illa merak ettim dersen tabii ki değişik bir deneyim olur geçilir ama pişman olup olmayacağınıza dair kesin bir şey diyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…