deathhand Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 15 Aralık 2021 #21 Archley dedi: Kamerasız telefon alırım. Genişletmek için tıkla... Belki de istenen odur. Sosyal medya kullanılmasın, haberleri biz verelim, halkta televizyondan izlesin.
Archley dedi: Kamerasız telefon alırım. Genişletmek için tıkla... Belki de istenen odur. Sosyal medya kullanılmasın, haberleri biz verelim, halkta televizyondan izlesin.
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 15 Aralık 2021 #22 deathhand dedi: Belki de istenen odur. Sosyal medya kullanılmasın, haberleri biz verelim, halkta televizyondan izlesin. Genişletmek için tıkla... Ben zaten sosyal medya kullanmıyorum. Şaka bi yana olabilir.
deathhand dedi: Belki de istenen odur. Sosyal medya kullanılmasın, haberleri biz verelim, halkta televizyondan izlesin. Genişletmek için tıkla... Ben zaten sosyal medya kullanmıyorum. Şaka bi yana olabilir.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.339 Makaleler 4 Çözümler 39 16 Aralık 2021 #23 Keşke görseldeki tasarımla gelse ama sanmıyorum. Face ID sensörünü ve ön kamerayı o kadarcık yere sıkıştıramazlar. Bir de önden bakınca diğer markalardan pek bir ayırt ediciliği kalmıyor. Apple bu konuda takıntılı biraz.
Keşke görseldeki tasarımla gelse ama sanmıyorum. Face ID sensörünü ve ön kamerayı o kadarcık yere sıkıştıramazlar. Bir de önden bakınca diğer markalardan pek bir ayırt ediciliği kalmıyor. Apple bu konuda takıntılı biraz.