iPhone 14 Pro Modelleri LPDDR5 Bellekle Gelebilir

Mesela Realme 7 kullanıyorum ben 6 GB ram var iPhone 13-14 gibi üst segment telefonlarda 8-10 GB ram şart bence.
Demez olaydım her gören kahkaha ya da beğenmedim atıyor bakın ne yazmışım BENCE ve sonra da zaten yanlışım olduğunu söyledim kusura bakmayın çok bilgili değilim dedim.

Diğer markalarda buna benzer ön tasarım yapacaktır. Klasik Apple yenilik yok hep aynı şeyler. Oysaki iPhone 4-5 zamanları büyük yenilikler geliyordu.
Diğer telefon markaları için de aynı şey söylenebilir.
Evet, eskisi gibi telefonu nasıl kullandığımızı değiştiren büyük özellikler gelmiyor artık 7-12 sene önce olduğu gibi. Bu şaşırılacak bir şey değil. Ama eminim ki yine büyük değişimlerin geleceği dönemleri de göreceğiz, ve şu an her yıl aldığımız yenilikler de öyle yoksayılması gereken küçüklükte değişiklikler değil.
Özellikle son 3 yıldır Apple batarya ömrünü eski iPhone'lara kıyasla ciddi bir ölçüde arttırdı mesela. Bununla beraber iPhone 14 Pro ile birlikte ana kamerada son 6 yıldaki ilk megapiksel sayısındaki artışı da görebileceğimiz ve 14 Pro'larla beraber gelecek olan A16 çipindeki ISP'nin (görüntü sinyal işlemcisi) de son yıllardaki en büyük güncellemelerden birini alacağı söyleniyor.

Tasarımı sizin koyduğunuz resimdeki gibi olacaksa bence çok kötü bir tasarım.
Kamera modülü ve arka camın buzlu cam olması bakımından son 3 yıldır kullanılan aynı tasarım zaten, gövde tasarımı da son 2 yıldır kullanılanla aynı tasarım. Hangi tarafını çok kötü olarak görüyorsunnuz acaba?

Son iki modelde ciddi bir yenilik yoktu. Bu seriyi iyi yapmak zorundalar bunun farkındalar gelsin görelim bakalım.
Geçen yıl telefon bakarken iPhone 13 Pro bütçemi çok aştığı için 11 Pro ile 12 Pro arasında kalmıştım. 12 Pro'nun batarya ömrü 11 Pro'ya kıyasla bir tık daha kötü olmasına rağmen 12 Pro aldım çünkü yeni Snapdragon X55 modem ile bağlantı çekim gücünün genel olarak büyük ölçüde iyileştirilmesi, 5GHz bant aralığı ile sıcak bağlantı kurulumunun desteklenmesi, Dolby Vision 4K 60fps video, MagSafe, ve 11 Pro'ya kıyasla 12 Pro'da %50 daha fazla miktarda RAM bulunması (4GB vs. 6GB) beni 12 Pro'ya itmeye yetti. 12 Pro'da çok ciddi bir yenilik yoktu demek adil değil bence, kullanıcıların büyük bir çoğunluğunu etkileyecek büyüklükte yenilikler mevcuttu.

Son düzenleme:
Type-C gelsin artık. Ayrıca mini serisini de kesmezler umarım. Harika bir boyut çünkü.
Type-C, 15'le gelecek deniyor. Bence de artık gelmeli.
Sızıntılara göre 14, 14 Plus, 14 Pro, 14 Pro Max şeklinde 4 model çıkabilirmiş. Mini planda yok maalesef. Umarım olur.

Şu çentiği de kaldırsalar artık çok kötü görünüyor.

Ben normalde 13 Pro modelini almayı planlıyordum. Şimdi fiyata bağlı olarak normal 14 alabilirim. Ya da yine 13 Pro alabilirim fark etmez. 6 senedir iPhone 7 kullanıyorum artık telefon yetersiz gelmeye başladı bir terfi gerekiyor.

Şu çentiği de kaldırsalar artık çok kötü görünüyor.

Katılıyorum çentikten artık vazgeçmeleri gerekiyor.

Bu söylediklerinizin yani detayların standart kullanıcılarda bir karşılığı yok. Standart kullanıcıların isteği şey görünüm farklılığı gibi şeyler. Mesela yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ekrandaki çentiğin yok olması gibi.

iPhone 12'deki pil sorununa katılıyorum yeni bir cihazda hala pil sorununun olması çok üzücü. Bende bu fikirle 12 almaktan vazgeçtim. Şu an 13Pro'ya da 14 düşünüyorum.

Halihazırda kullanıdğım cihaz pil konusunda çok yetersiz ve bana göre çok para veeceğim bir cihazda yine pil sorunu yaşamak istemiyorum.

Type-C, 15'le gelecek deniyor. Bence de artık gelmeli.
Sızıntılara göre 14, 14 Plus, 14 Pro, 14 Pro Max şeklinde 4 model çıkabilirmiş. Mini planda yok maalesef. Umarım olur.

Mini modelini bence bilerek çıkarmazlar. Yeni iPhone SE modeli çıkarsa mini modeli yerine geçebilir.

6GB RAM yetmeyecektir. En az 8GB versiyonu öneririm.
Apple ilah değil programları düzgün işletim belleklerine sokamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…