iPhone 14 Pro mu iPhone 15 mi?

yoklan

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, ilk Apple cihazımı almayı planlıyorum ve iPhone 14 Pro ve iPhone 15 arasında kaldım. Ve neredeyse aynı teknik özellikleri olduğundan ayrıyeten 120 Hz ekranı sebebiyle 14 Pro da karar kıldım, ama hiçbir yerde sıfırı bulunmamasından dolayı almaktan çekiniyorum, sıfır bir iPhone 15 mi yoksa temiz kullanılmış iPhone 14 Pro mu tercih etmeliyim? İstanbul içerisinde önerebileceğiniz güvenebileceğim bir telefoncu var mıdır? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
120hz takıntınız varsa 2. el temiz cihaz bulup kullanırım derseniz 14 pro serisi ancak sıfır olsun 60hz olsun yeterli dersen alınır kamera olarakta fark göremezsin.

Gerçekten güvenilir bir cihaz ise 14 Pro ancak kaygısız başım derseniz 15 daha mantıklı.

Genelde telefonları sıfır aldığım için telefoncuya gittiğim zaman neleri kontrol etmem gerektiğini tam bilmiyorum (tabii ki okudum nelere bakmam gerektiğini ancak gidip deneyimlemedim). 14 Pro alırsam yüksek ihtimal batarya değişimide yapmam gerekecek o zaman 15 ile aynı fiyata denk gelecek, ama 120 Hz varken aynı fiyata 60 Hz almak içimden gelmiyor.

120hz takıntınız varsa 2. el temiz cihaz bulup kullanırım derseniz 14 pro serisi ancak sıfır olsun 60hz olsun yeterli dersen alınır kamera olarakta fark göremezsin.
Takıntım var diyemem ama şuan kullandığım cihazda 120 Hz olduğundan gözüm 120hze alışık sadece , 60hzinde yeterli olacağını düşünüyorum ama tercih etmek istemem

Genelde telefonları sıfır aldığım için telefoncuya gittiğim zaman neleri kontrol etmem gerektiğini tam bilmiyorum (tabii ki okudum nelere bakmam gerektiğini ancak gidip deneyimlemedim). 14 Pro alırsam yüksek ihtimal batarya değişimide yapmam gerekecek o zaman 15 ile aynı fiyata denk gelecek, ama 120 Hz varken aynı fiyata 60 Hz almak içimden gelmiyor.

Takıntım var diyemem ama şuan kullandığım cihazda 120 Hz olduğundan gözüm 120hze alışık sadece , 60hzinde yeterli olacağını düşünüyorum sadece son tercihim olur
60hz yeterli olur 2 arkadaşıma aldırdım onlar için bir fark yok ama ben hissediyorum, dediğim gibi 15 al gitsin güncel kafan rahat olur.

Sırf 120 hz ekran için 14 Pro alırdım ben, gerçi maalesef iPhone'larda ki 120 hz ekran çoğunlukla 80 hz'de çalışıyor o da var

Şuan bir avmye gidip 14 Pro olmasa da 15 pro'da 120hzi ve düz 15te 60hzi karşılaştırma kararı aldım , söylediğim iki telefon(14 Pro vs 15) zaten neredeyse aynı özelliklere sahip oldukları için tek soru işareti ekranda kalmıştı onada karar vermiş olurum 🙂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı