iPhone 14 Pro ne zaman teslim edilir?

Mr.Trafocu

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi Sosyaller. Geçen hafta Apple Store web sitesinden iPhone 14 Pro siparişi verdim. Tahmini teslim süresine 10-17 Ocak diyor. Apple ön gördüğü sürede teslim ediyor mu? Yakın zamanda sipariş verip de deneyimleyen biri süreci anlatabilirse sevinirim.

Teslim süresinin bu kadar uzun olmasının sebebi ürünün yurt dışından gelmesidir. Bir sorun yok.

Teslim süresinin bu kadar uzun olmasının sebebi ürün yurt dışından geliyor.
Aslında hayır, ürün türkiyede var ama sırayla geliyor yani kargo şubesi tek seferde 500 tane aldığını varsayalım önce sipariş verenlere gidiyor. Arka arkaya olunca da günler uzuyor.

Teslim süresinin bu kadar uzun olmasının sebebi ürün yurt dışından geliyor.
Merhaba yanıtınız için teşekkürler, stok probleminden dolayı süreci biliyorum. Verilen teslim süresinde geldiği sürece sıkıntı değil. Annemin telefonu bozulduğu için şuan kullandığım telefonu vereceğim. Geçen aylarda verilen tarihlerin geciktirildiği yazılmış bazı yerlerde, şuan bu sorunun yaşanıp yaşanmadığını öğrenmeye çalışıyorum.

Aslında hayır, ürün Türkiye'de var ama sırayla geliyor yani kargo şubesi tek seferde 500 tane aldığını varsayalım önce sipariş verenlere gidiyor. Arka arkaya olunca da günler uzuyor.

Apple sitesinden vermiş siparişi. MediaMarkt veya Hepsiburada gibi sitelerden verseydi ürün zaten Türkiye'de olurdu. Bunu kendim bildiğimden değil bir yerde okumuştum.

Teslimat süresi değişebiliyor ancak belirtilen tarihi geçmez. Benim ön siparişim 3 haftada (Tahmini teslimat tarihinden önce) gelmişti ancak 18 kasımda sipariş veren arkadaşımın siparişi daha dün kargoya verildi.

Hocam yanıtınız için teşekkürler 18 Kasımda sipariş veren arkadaşınızın teslim tarihi neydi acaba ?

O zaman 18 ocak tarihine kadar gelir diye umuyorum. Amerikadaki teslimat süresi de geçen ay 4 hafta iken şuan 2 haftaya inmiş. Umarım belirtilen sürede gelir. Tekrardan bilgilendirmeniz için teşekkürler.

Apple sitesinden vermiş siparişi. MediaMarkt veya Hepsiburada gibi sitelerden verseydi ürün zaten Türkiye'de olurdu. Bunu kendim bildiğimden değil bir yerde okumuştum.
Yok hocam. Hala dediklerimi tekrarlıyorum. Zaten bu tarihi vermelerinin sebebi zaman zaman toplu gelmesi de dahil. Sürekli ürün gelmiyor bir part geliyorsa o ürün kadar stok açılıp tarih veriliyor gibi gibi gibi. Bir sürü şey var aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…