koniquest Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #1 Telefoncuya iPhone 14 Pro sordum yarı yarıya fiyat. Yurt dışıymış ama IMEI kayıtlıymış. Nasıl oluyor o dolandırıcı falanlar mI?
Telefoncuya iPhone 14 Pro sordum yarı yarıya fiyat. Yurt dışıymış ama IMEI kayıtlıymış. Nasıl oluyor o dolandırıcı falanlar mI?
crexy.ee Decipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 2.984 Çözümler 6 8 Haziran 2025 #2 koniquest dedi: Telefoncuya iPhone 14 Pro sordum yarı yarıya fiyat. Yurt dışıymış ama IMEI kayıtlıymış. Nasıl oluyor o dolandırıcı falanlar mI? Genişletmek için tıkla... Hocam kim bilir belki anakart değişti, belki bütün parçalar tamamen değişti veya telefon çakma hepsi olabilir.
koniquest dedi: Telefoncuya iPhone 14 Pro sordum yarı yarıya fiyat. Yurt dışıymış ama IMEI kayıtlıymış. Nasıl oluyor o dolandırıcı falanlar mI? Genişletmek için tıkla... Hocam kim bilir belki anakart değişti, belki bütün parçalar tamamen değişti veya telefon çakma hepsi olabilir.
miçobaba Hectopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.586 Makaleler 3 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #3 koniquest dedi: Telefoncuya iPhone 14 Pro sordum yarı yarıya fiyat. Yurt dışıymış ama IMEI kayıtlıymış. Nasıl oluyor o dolandırıcı falanlar mı? Genişletmek için tıkla... Yenilenmiş telefon olabilir.
koniquest dedi: Telefoncuya iPhone 14 Pro sordum yarı yarıya fiyat. Yurt dışıymış ama IMEI kayıtlıymış. Nasıl oluyor o dolandırıcı falanlar mı? Genişletmek için tıkla... Yenilenmiş telefon olabilir.
koniquest Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #4 Alınır mı sizce?
Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.847 Makaleler 3 Çözümler 9 9 Haziran 2025 #5 koniquest dedi: Alınır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Ben olsam iPhone zorunlu değilse risk almadım.
koniquest dedi: Alınır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Ben olsam iPhone zorunlu değilse risk almadım.