iPhone 14 Pro şarjı hızlı bitiyor

Normal hocam.

Hocam bütçe varsa 14 Pro Max alın yoksa dediğiniz cihazları almayın. Elinizdekini kullanın.

Normal hocam.

Hocam bütçe varsa 14 Pro Max alın yoksa dediğiniz cihazları almayın. Elinizdekini kullanın.

14 Pro aldım kullanıyorum. Ağırlık ve iOS 16'nın bugları hariç memnunum. Batarya konusunda bir şikayetim yok. Wi-Fi'de kullansam mobil veride kullansam günü çıkartıyor.

14 Pro aldım kullanıyorum. Ağırlık ve iOS 16'nın bugları hariç memnunum. Batarya konusunda bir şikayetim yok. Wi-Fi'de kullansam mobil veride kullansam günü çıkartıyor.
Düz modellerini ben hiç sevmiyorum. Önceden kullanıyordum ama şimdi S23 Ultra aldım canavar gibi. Pil performansı diyorsan S23 Ultra çok iyi bence.

Düz modellerini ben hiç sevmiyorum. Önceden kullanıyordum ama şimdi S23 Ultra aldım canavar gibi. Pil performansı diyorsan S23 Ultra çok iyi bence.

Hayırlı olsun. S23 Ultra ile ilgili kafama takılan iki soru var: 1-taşımak sıkıntı mı? 2-S23'lerde fotoğraf çekildiğinde yanlarda bulanıklık sorunu olduğu söyleniyor. Bu durum S23 Ultra da var mı? Cevaplarsan sevinirim.

Hocam taşımak kişiye göre değişiyor. Benim 195 boyum var bana sıkıntı değil. Erkekseniz cebiniz de büyük oluyor sıkıntı olmuyor. Kenarlar bulanık olmuyor yada ben denk gelmedim ama nadiren tuşa basınca gecikme oluyor. Bu dediğim dışında muazzam cihaz.

Hocam pil için şunu diyebilirim wifi bluetooth kullanmadığınız zamanlar ayarlar uygulamasından kapatın denetim merkezinden sadece bağlantıyı koparıyorsunuz. Onun dışında çok yakın arkadaşımın 13 prosu benimde 14 prom var 2 gün yolculuğa çıktı kafayı yedi 14 pronun şarjı kendinininkine göre iyi gidiyor diye. Herşeyden önce sizin kullanımınız yoğun gözüküyor 14 proda da çok güçlü bir işlemci var fakat pil yeteri kadar büyük değil. Bu iphone android mevzusuda değil ki iphone son telefonları enerji tüketiminde çoğu amiral gemisi android telefondan iyi bkz. 14 pro vs s23. Bu tarz yoğun kullanan insanlar ya max boyutunu alacak ya da o kadar büyük istemiyorsa günde 1-2 kez şarja takacakcak. Aynı sorun android amiral gemilerinde de mevcut hemen herkes iphone bu pili yetişmezlere başlamış bari karşılaştırmalara bakıp öyle yorum yapın.

Aynı sorun android amiral gemilerinde de mevcut hemen herkes iphone bu pili yetişmezlere başlamış bari karşılaştırmalara bakıp öyle yorum yapın.
Hocam kimse Android daha iyi demedi ki konuda. Ben mi yanlış anladım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…