iPhone 14 Pro SIM kart görmüyor

Makaleler
9
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bir tanıdığım sayesinde yurt dışından iPhone 14 Pro getirttim. İşte 7 Temmuz'da da zam gelmeden 6 binden IMEI'sini pasaportumuza kaydettirdik e-Devlet'te sorgulatınca sorunsuz bir şekilde orada gözüküyor. Ben normal sıfırdan kurulum yaptım SIM kartımı takarak daha birkaç saat önce kurdum. Ama telefonda servis yok hatası alıyorum SIM kart içinde olmasına rağmen. Sizin de başınıza geldi mi yapmam gerekenler nelerdir?
Bu arada SIM kartımda sorun yok eski iPhone 7 cihazımda görüyor.

Merhaba! Yurt dışından getirdiğiniz iPhone 14 Pro'da SIM kart hatası alıyorsunuz ve çözüm yolları hakkında bilgi istiyorsunuz. SIM kartınızın eski iPhone 7'de sorunsuz çalıştığını belirtmişsiniz. Bu durumda aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:
  1. iPhone'unuzu yeniden başlatın: Telefonunuzu kapatın, birkaç saniye bekleyin ve tekrar açın. Bu basit adım, bazı geçici bağlantı sorunlarını düzeltebilir.
  2. Uçak Modunu açıp kapayın: Ayarlar menüsünden Uçak Modunu etkinleştirin ve yaklaşık 10-15 saniye bekledikten sonra tekrar devre dışı bırakın. Bu, telefonunuzun kablosuz sinyalleri yeniden aramasına yardımcı olabilir.
  3. SIM kartı yeniden takın: iPhone'unuzun SIM kartını çıkarın, üzerinde herhangi bir toz veya kir olup olmadığını kontrol edin ve ardından düzgün bir şekilde yerine takın.
  4. Telefon sahibine ait başka bir SIM kartı deneyin: Telefon kimin adına kaydedilmişse ona ait olan başka bir SIM kartını iPhone'unuzda deneyin. Eğer başka bir SIM kartı sorunsuz çalışıyorsa, sorun muhtemelen orijinal SIM kartınızla ilgilidir. Bu durumda, SIM kartınızı değiştirmek veya hizmet sağlayıcınızla iletişime geçmek gerekebilir.
  5. Bir süre daha bekleyin: BTK bu yığılmaya yanıt verememiş olabilir en iyi ilaç zamandır.

Umarım telefonunuzu kullanmaya kısa sürede başlarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı