iPhone 14 Pro vs 15 Pro

MamunGT

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Şu an iPhone X kullanıyorum memnunum lakin cihaz 60Hz, pili yetmiyor ve bazı alanlarda yetersiz kalıyor. Bu yüzden yeni bir iPhone almaya karar verdim ama maalesef çok pahalı. Bundan önce yurt dışından alıp kaydettirdiğim iPhone 6'nın IMEI numarasını e-Devlet üzerinden yurt dışından gelen telefonun IMEI'sine kayıt ettirilebiliyormuş. Ben de bu yöntemi yapacağım. Gürcistan MediaMarkt sitesine girdim ve fiyatları aynı olan iPhone 14 Pro ve 15 Pro gördüm. İnternette iPhone 15 Pro hakkında pek güzel yorumlar yoktu. Isınma problemi özellikle dikkatimi çekti. Siz ne düşünüyorsunuz ya da biliyorsunuz? iPhone Pro mu yoksa 15 Pro mu almalıyım? (Fiyatları hemen hemen aynı.)

Hocam yanlış bilmiyorsam 14 serisinin pil sağlığı sorunu varmış bir ara almayı düşündüm de. O zaman öyle deniliyordu. Siz de pil konusunda şikayet ediyorsanız bence bu pil sorunu üzerine seçim yapmanızı öneririm.

Yani 5 saatten fazla götürsün yeter

Yani 5 saatten fazla götürsün yeter

Hocam o kadarını bilmiyorum ben hiç iphone kullanmadım. Hangisi ne kadar götürür o kadarını bilmiyorum, yanlış yönlendirmek istemem.

Yani 5 saatten fazla götürsün yeter.

Hocam aynıysa 15 Pro alın derim sonuçta makyajlı hali olarak gelecek ısınma gibi problemlerde zaten Apple servisi sizle ilgilenecektir ama siz Gürcistan'dan aldığınız için garanti kapsamında olmayabilir.

Hocam aynıysa 15 Pro alın derim sonuçta makyajlı hali olarak gelecek ısınma gibi problemlerde zaten Apple servisi sizle ilgilenecektir ama siz Gürcistan'dan aldığınız için garanti kapsamında olmayabilir.

Uluslararası 1 yıl garanti gibi hizmetler vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam.

15 pro alın hocam ısınma güncellemeyle düzelmiş olması lazım.

Oyle bir sorun yok hocam, asil 15 serilerinde var o sorun. 14 serileri bence yeni modellere gore baya sorunsuz bir model.

Hocam 14 pro'ya yapay zeka gelmeyecek 15 pro'ya gelecek, bu durum sizin icin onemliyse 15 pro.

Bundan önce yurt dışından alıp kaydettirdiğim iPhone 6'nın IMEI numarasını e-Devlet üzerinden yurt dışından gelen telefonun IMEI'sine kayıt ettirilebiliyormuş. Ben de bu yöntemi yapacağım.

Hocam bu durum, iPhone 6 aldığınız mağazaya gidip yeni cihazı oradan satın alıp, iPhone 6'nın IMEI ile yeni cihazın IMEI değişim belgesini almanız gerekiyor. Sadece e-Devlet üzerinden yapılır mı emin değilim.

Evet dediğiniz gibi öyle olması gerekiyor.

Ama bildiğim kadarıyla aynı mağaza olmadı gerekmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…