iPhone 14 Pro vs 15 Pro

Scofield Michael

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ikisinden birini almayı düşünüyorum. Telefoncudan alacağım 1500 TL fark var pek bir şey değil. 15 Pro'nun pili 90 14 Pro'nun 86. normalde 15 Pro düşünüyordum ama araştırdığımda millet 15 serisi rezil hata dolu vs dediğini gördüm. Ve 15 Pro 14 Pro'ya göre daha dayanıksız daha çabuk kırılabilir diyorlar, bende sakarım biraz. Sizce hangisini almalıyım 15 Pro hatalı mı? Yurt dışı alacağım.

İkisini de kullandım 15 daha tasarımsal olarak kullanışlı hissettiriyor. Isınma olarak daha az ısınıyordu.

İki telefon da bende var. Bariz fark ağırlık 14 Pro daha ağır bir cihaz ve derin mor rengi daha güzel. Onun dışında pek fark yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 15 Pro'yu eski isimlendirme ile iPhone 14 Pro S gibi düşünebilirsin. 8 GB RAM opsiyonu ve bu sayede yapay zeka özellikleri alması dışında ciddi anlamda kayda değer bir üstünlüğü 14 Pro'ya yok. Ek olarak ilk çıktığındaki ısınma şikayetlerinin güncellemelerle çözüldüğünü birçok kullanıcı belirtiyor 15 Pro serisi için.
Titanyum da paslanmaz çelik de gayet dayanıklı. Bana sorarsanız kenarları parlak olduğu için 14 Pro daha kaliteli hissiyatı veriyor.
2 GB RAM fazlası olması ve yapay zeka özelliklerini alması sebebiyle ve pil sağlığı da daha yüksek olması sebebiyle 15 Pro'yu öneriyorum. Cihazların 2. el olduğunu ve kozmetik durumu görmeden yorum yaptığımı hatırlatayım. Eğer kasasında vuruklar varsa, değişen parçası olmuşsa o zaman 15 Pro yerine 14 Pro seçmeniz daha mantıklı olacaktır. Çok bir şey kaybetmezsiniz.

Ben de 15 Pro istiyorum fakat kasası 14 Pro'ya göre çok dayanıksız deniyor. Kararsızım o yüzden. Düşünce kasası vs. kırılmasın hemen. İnternetteki videolarda 15 Pro 14'e göre çok çabuk kırılıyor.

14 Pro'yu kılıfsız bile kullanabilirsin bence.

Hocam sonuç olarak telefonu düşürmek için almıyorsun. 14 Pro da elinden kaydığında düşüp kırılabilir 15 Pro da.

Hocam sonuç olarak telefonu düşürmek için almıyorsun. 14 Pro da elinden kaydığında düşüp kırılabilir 15 Pro da.

2 telefon da şu an elimde duruyor. 14 Pro sadece premium bir ağırlık hissi veriyor, onun dışında iki telefon da yerde pert olur doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…