iPhone 14 Pro vs Galaxy S24 Ultra

Bütçe
60000

Avast

Megapat
Daha fazla  
Meslek
EEE
Merhaba mevcut 14 Pro kullanıcısıyım. Yurt dışı olarak alıp pasaportuma kayıt ettirip kullandım. Şu anda cihaz tüm hatlara açıldı ve satma hakkım var.

14 Pro ile aynı anda cıkan Samsung S22ultranın fiyatları 25 bin TL iken benim cihazıma 45 bin TL teklif veriyorlar.

1-) 14 Pro satıp S24 Ultra geçmek mantıklı mı?

2-) S24 Ultra için server kayıt gibi bir şeyler duydum bu iş nedir?

S24 Ultra tabii ki o kadar özellikli ve kullanışlı ki iPhone hangi konuda daha iyi merak ediyorum.

S24 Ultra tabii ki o kadar özellikli ve kullanışlı ki iPhone hangi konuda daha iyi merak ediyorum.

Sadece fiyat olarak . İlginç bir şekilde 2 sene kullanılmıs iPhone kendi takvim yılında çıkmış cihazları bırakın neredeyse sıfır S24u ediyor. Bu da beni acaba yanlış mı yapıyorum dedirtiyor.

Yıllarca Android kullandım.
Galaxy ace, LG G2 LG nexus 5, iPhone 5 Samsung S6 Xiaomi Redmi Note 8 Pro şimdi de iPhone 14 Pro kullanıyorum Android'den sonra bu ekosisteme komple geçtim saati vs alarak fakat beni tam doyurmadı gibi toplumu doyuruyor sanırım.

Peki bu server kayıt olayı falan nedir?

14 pro satip s24 ultra gecmek bence biraz aksiyon olur ama hangisi daha iyi diye soruyorsaniz s24 ultra 15 pro serisiyle es deger, 14 pro'dan daha iyi bence. Fakat uzun zaman iPhone kullandiysaniz bence direk ikinci el temiz 15 pro bakabilirsiniz.

Eğer yeni bir cihaza geçecekseniz kesinlikle S24U geçilir, 2.el piyasası canlılığı dışında artısı yok 14 Pro'nun. Tabii bana sorarsanız geçmeye değmez, 14 Pro'da gayet yeterli bir cihaz boş yere masraf etmeye ne gerek varki derim ben. 14 serisi daha genç bir seri, çıktığı yıla bakmak doğru olmaz.

14 Pro ile aynı anda cıkan Samsung S22ultranın fiyatları 25 bin TL iken benim cihazıma 45 bin TL teklif veriyorlar.

İlk olarak S22U 2022'nin başında çıktı ve 13 Pro serisinin rakibi, 14 Pro serisinin rakibi S23U. Bugün o da depolama ve RAM miktarına göre değişmekle beraber 40-45K ediyor 2. elde. Cihazınıza verilen teklifler düşük hocam bu arada. Kozmetik 10/10 ise, değişeni vs. yok ise diyorum tabii. Çünkü cihazınız artık TR cihazı ve en az 50-55 aralığında değere satmanız gerek dediğim gibiyse.

1-) 14 Pro satıp S24 Ultra geçmek mantıklı mı?

S24U, 14 Pro'dan daha iyi bir telefon. Açıkçası S25U da gelirken bence gereksiz. Yapay zekayı telefonda kullanmak istersiniz, fazla Zoom yapmak istersiniz, daha kaliteli ekran ve pil ömrü isterseniz evet bence 2024'ün en başarılı telefonuydu da S24U. Ama yine de bütçenizi artırarak ilerleyen dönemde S25U veya iPhone 17 Pro serisine geçmek daha mantıklı olacaktır bugün 14 Pro gayet yeterli hatta yeterli lafı az kalır gayet iyi telefon. Aynı zamanda ekosisteminiz de varmış ve alışamazsanız sonra zarar ederek satmak ve Apple'a dönmek rahatsız edecektir sizi.

2-) S24 Ultra için server kayıt gibi bir şeyler duydum bu iş nedir?

Olay IMEI atmak özünde. Kibar adıyla Samsung sunucularına cihazınızı kaydediyorlar. 2, 3K falan telefoncudan telefoncuya değişen tutarı veriyorsunuz ve sanki pasaport kaydı yaptırmış gibi kapanma mevzusu olmadan cihazı kullanıyorsunuz. Çok nadir ihtimalle de olsa server kaydı düşebiliyor o zaman da kaydı yaptırdığınız yere yine gidip server kaydı attırırsınız telefona tekrar para almıyorlar bile genelde. Yani 1000'de 1 ihtimal bu dediğim. Mantıklıdır özünde server kaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…