Mefistofeles Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.456 Çözümler 4 19 Haziran 2024 #12 KİNGSEMİH dedi: Hocam makro modu açık mıdır? Değilse onu açar mısınız yakındaki cisimler için. Ayarlar-Kamera-Ayarları koru- Makro modu yolunu izleyin. Genişletmek için tıkla... Evet makro modum da açık aslında ama bazı senaryolarda ciddi sıkıntı veriyor yakın cisimlere odaklama konusunda.
KİNGSEMİH dedi: Hocam makro modu açık mıdır? Değilse onu açar mısınız yakındaki cisimler için. Ayarlar-Kamera-Ayarları koru- Makro modu yolunu izleyin. Genişletmek için tıkla... Evet makro modum da açık aslında ama bazı senaryolarda ciddi sıkıntı veriyor yakın cisimlere odaklama konusunda.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.696 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #13 Mefistofeles dedi: Evet makro modum da açık aslında ama bazı senaryolarda ciddi sıkıntı veriyor yakın cisimlere odaklama konusunda. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı mıdır cihaz?
Mefistofeles dedi: Evet makro modum da açık aslında ama bazı senaryolarda ciddi sıkıntı veriyor yakın cisimlere odaklama konusunda. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı mıdır cihaz?
Mefistofeles Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.456 Çözümler 4 20 Haziran 2024 #14 KİNGSEMİH dedi: Yurt dışı mıdır cihaz? Genişletmek için tıkla... Hayır yetkili satıcıdan sıfır alındı, yurt içi cihazı.
KİNGSEMİH dedi: Yurt dışı mıdır cihaz? Genişletmek için tıkla... Hayır yetkili satıcıdan sıfır alındı, yurt içi cihazı.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.696 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #15 Mefistofeles dedi: Hayır yetkili satıcıdan sıfır alındı, yurt içi cihazı. Genişletmek için tıkla... Garantiye veriniz.
Mefistofeles dedi: Hayır yetkili satıcıdan sıfır alındı, yurt içi cihazı. Genişletmek için tıkla... Garantiye veriniz.
Mefistofeles Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.456 Çözümler 4 20 Haziran 2024 #16 KİNGSEMİH dedi: Hocam makro modu açık mıdır? Değilse onu açar mısınız yakındaki cisimler için. Ayarlar-Kamera-Ayarları koru- Makro modu yolunu izleyin. Genişletmek için tıkla... Ayarlar-Kamera-Makro denetimi açık, ayarları koru sekmesindeki makro modu kapalı olduğu zaman sorun düzeliyor bilginize. Aynı sorunu yaşayan arkadaş varsa çözüm bu şekilde şu an gayet net odaklıyor.
KİNGSEMİH dedi: Hocam makro modu açık mıdır? Değilse onu açar mısınız yakındaki cisimler için. Ayarlar-Kamera-Ayarları koru- Makro modu yolunu izleyin. Genişletmek için tıkla... Ayarlar-Kamera-Makro denetimi açık, ayarları koru sekmesindeki makro modu kapalı olduğu zaman sorun düzeliyor bilginize. Aynı sorunu yaşayan arkadaş varsa çözüm bu şekilde şu an gayet net odaklıyor.