iPhone 14 Pro vs iPhone 15

seercii

Decapat
Daha fazla  
Telefon almayı düşünüyorum. 7 senedir Huawei Mate 10 Pro kullanıyorum. iPhone 14 veya 14 Pro modeline geçiş yapmayı düşünüyorum, ancak eylül ayında iPhone 15 çıkacak. Sizce pek bir fark olur mu? Hem fiyat hem özellik açısından beklemeye değer mi? İkinci bir sorum da, iPhone 14 ile iPhone 14 Pro arasında kaldım. Kamera farkı çok mu büyük? Büyük bir telefon almak istemiyorum pek ama özellik açısından iyiyse Pro'yu tercih edeceğim.

14 Pro iyidir. Çıkmamış 15 için yorum yapamayız, hiç değilse ben yapamam.

Fark çok büyük ve artık eski pro fiyatlarına düz modeller satılıyor ama 14 serisini almayın pil sağlığı sorunu var.

Kamera farkı gayet hissedilir. Bütçe senin için problem değilse 15’i bekle derim artık bir ay kadar bir süre kaldı bence beklemeye değer şu anki fiyattan daha pahalı olacak her telefon 14 pro da 15 pro da ama dediğim gibi bütçe problem değilse bekleyebilirsin ha ben daha fazla veremem bu fiyat bile beni aşıyor diyorsan 14 pro al.

Kamera, ram, ekran yenileme hızı daha sayamadığımız bir çok şey ya pro alın yada hiç almayın.

Hocam bence şimdilik Pro alın 15 çıkınca bariz bir fark olursa satarsınız 15 alırsınız malum Apple markalı telefonlar fiyatını çok iyi koruyor değerinde satarsınız

Arkadaş pil sağlığı sorunu var demişte var mı gerçekten birde şey sorcaktım kredi kartıyla peşin aldığımda banka taksit yapmıyor değil mi

Yani 15 serisi çıkmadığına göre nasıl yorum yapabiliriz sizce? Özelliklerini bilmiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…