iPhone 14 Pro vs iPhone 15

Ben 14 pro 256 gb aldım sıfır. 14 pro inanılmaz güzel bir telefon.. Bence onun üstüne 'wow' dedirtterecek bir şey eklemeyecek apple. 14 pro max de peder de var. Bunun bir tık üstü,üstüne oturup uzaya gitmektir.
Hocam benim tercihim 14 Plus ya bence çentikli daha güzel

Hocam benim tercihim 14 Plus ya bence çentikli daha güzel
Kasa tamamen zevk meselesi güzel insan,ben de kare tarzı kasa sevmiyorum. Ama 14 pro,benim için farklı dünya. Sadece fiyatı çook arttı,ben 44.600'e almıştım. Sonra gittim sattım,hem 12 aldım hemde ps5. İkiye böldüm. Artık bu kadar para vermem telefona

hehe valla doğrudur hocam dediğin gibi zevk meselesi ben Çentikli çok severim kare tasarımda severim ama Zevki meselesi ya dediğim gibi Bence 14 Plus alabilirsiniz hocam birde bir sorum olacak Size S23Ultra mı 14 PM mi?

hehe valla doğrudur hocam dediğin gibi zevk meselesi ben Çentikli çok severim kare tasarımda severim ama Zevki meselesi ya dediğim gibi Bence 14 Plus alabilirsiniz hocam birde bir sorum olacak Size S23Ultra mı 14 PM mi?
Şu an abim de var valla S23 ultra. Tartışmam bile ıphone 14 pro max. Çünkü tanıdık abim telefoncu. Satacağın zaman samsung net zarar ettirir. Ama ıphone da erkekliği yapan sen olursun fiyatta Ben ıphone 7 plus hariç. Bütün serisi kullandım bu arada

vay be hocam 14 Plus tercih edeceğim o zaman

5.000 TL'ye 93 model Nokia al geç.

Şaka bir yana alabiliyorsan şu an I14p al. Ben yine zam geliceğini düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 14 pro 256 gb aldım hepsiburadadan ama imei sorgulattığımda ithalat yoluyla kaydedilen Imeı tarzında bir şey yazıyor satıcı hepsiburadaydı herhangi bir sorun yoktur değil mi 2 senelik garantisi vardır özelliklerde yazıyordu resmi distribütör garantili diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…