iPhone 14 Pro vs iPhone 15

Sendurmen

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
iPhone 14 Pro - Airpods Pro 2 - Apple Watch SE - RTX 2070 - R5 5600
Merhaba, bu iki model arasında kaldım.
IP14 Pro 128 GB 2. el yakınımdan alacağım temiz telefon 48 gibi bir fiyata alırım gibi.
Aynı zamanda IP 15 256 GB tanıdıktan KDV indirimi isteyerek 48'e alabiliyorum.
Fiyat aynı olduğu için arada kaldım sizce hangisi mantıklı?

Biliyorum zaten kafamı karıştıran o biri yeni nesil ama 60Hz biri bir eski nesil 120Hz işlemcileri vs aynı, aynı zamanda biri 2. el biri sıfır.

Kozmetik olarak iyiyse temiz kullanıldıysa cihazda bir sorun yok ise 14 Pro hocam ama gönlün nasıl isterse öyle al sen kullanacaksın sonuçta şimdiden güle güle kullanın hayırlı olsun.

Kozmetik olarak iyiyse temiz kullanıldıysa cihazda bir sorun yok ise 14 Pro hocam ama gönlün nasıl isterse öyle al sen kullanacaksın sonuçta şimdiden güle güle kullanın hayırlı olsun.
Sağolasın, sadece ses kısma yerinde ufak bi göçük var, teşekkürler yanıtın için

Hocam burada onemli olan sizin ihtiyaclariniz neler? Ben olsam 14 Pro alirdirm hocam bende 15 var yaklasik olarak 6 ay filan oldu. Sarji 20 altina duserse kasmaya bsaliyor. Ama eger daha guncel tel istiyorsaniz 15 de alabilirsiniz ama bence kamera acisindan filan 14 Pro alinir hocam şarj olarak da 15 cokk hizli bitiyor bana hiç yetmiyor.

Genel olarak çok fotoğraf çekiyorum oyun oynamam günlük kullanım daha çok, 15 batarya (mAh) olarak 14p kamera olarak iyi aynı şekilde hafızada 15 iyi şuanda 11 kullanıyorum ve 124gb dolu bile yani 14p alıcam gibi ama şuanki telefondaki fotoğrafları yedeklemem yada bulut sistem almam gerekicek ekstradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…