iPhone 14 Pro vs iPhone 15

Özellikle kamera ve ekran yenileme hızı açısından 14 Pro çok daha iyi. Hatta işlemcileri bile aynı olduğu için 15i öne çıkaran hiçbir özellik yok. O yüzden 14 Pro.
Hocam demin youtube den karşılaştırmalarını izlerken 15 in kamerasının daha güzel olduğunu farkettim 14 pro daha soluk çekiyor, siz 14 pro nun kamerası daha iyi'yi neye dayanarak dediniz ? Bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın.

Hangi videodan gördünüz hocam? İster Pro çekim özellikleri olsun ister Zoom kalitesi olsun çoğu açıdan 14 Pro'nun kamerası daha iyi geldi bana. Bence çoğu kişi de böyle düşünüyordur. Ayrıca sadece kamera da değil malzeme kalitesi vs. olsun daha premium bir cihaz.

Malzeme kalitesi nasıl daha premium siz baştan başa yanlış şeylere değiniyorsunuz.
14 Pro’da paslanmaz çelik kasa var ve bu onu ben buradayım diyen ağırlığıyla beraber daha premium kılıyor. iPhone 15’de ise Alüminyum, tek düşüşte yamulacak bir çerçeve var. Bu izlenime nereden kapıldınız acaba daha iyi olduğu konusunda?

iPhone 16 ve 14 Pro karşılaştırmalarında bile 14 Pro’nun detayları daha iyi, 16 yapay zekayla fotoğrafları daha aydınlık falan yapıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kanalda mesela 14 Pro Max ile 16 karşılaştırılmış.

Pardon ben yanlış görmüşüm, diğer arkadaşı etiketleyecektim Sabah kalktıktan sonra açılamayınca böyle oluyor..

Ben de öyle biliyodum videoyu görünce afalladım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki telefondaki tek kaygısı öncelikli olarak video sonra fotoğraf çekmek olan biri için hangisini önerirsiniz ?

Son düzenleme:
Kamera olarak çok büyük farkları yok. Günlük kullanıcı optik Zoom dışında fark hissetmez bile. İkisinden birini tercih etse pişman olmaz ama 14 Pro'nun LiDAR sensörü özellikle telefonda ölçüm yaparken veya geceleri fotoğraf çekerken bariz üstünlüğünü ortaya koyuyor.

Ayrıca kameradan ziyade en önemli şey ekran. 60Hz Ekran'dan geçeceğiniz için fark hissetmezsiniz ama o kadar yükseltmeden sonra ekranı iyi bir telefona geçmeniz daha mantıklı olur. 14 Pro ekranı gerçekten çok iyi ve asla üzmez. Ancak düz 15 için aynı şeyi söylemek zor.

Tavsiyem 14 Pro alman olur. Malzeme kalitesi, ekstra kamera ve LiDAR sensörü ve ekranı tercih etmeye değer kriterler.

Hocam iyi misiniz ben zaten 14 Pro daha premium yazdım olur öyle şeyler sorun değil.

Öyleyse eğer düşünmeden 14 Pro.

2. el pili bitmiş 14 pro alıp orjinal pil ile değiştirsek düzen tutar mı, işçilikle birlikte maliyeti ne olur acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…