iPhone 14 Pro vs iPhone 16

Bende o nedenden dolayı 16'yı düşündüm bir zaten 60Hz kullanıyorum 120'den düşmeyeceğim değişmeyeceği için fark yaşamam diye düşündüm çok.

Bende o nedenden dolayı 16'yı düşündüm bir zaten 60Hz kullanıyorum 120'den düşmeyeceğim değişmeyeceği için fark yaşamam diye düşündüm çok.

Fark etmez hatta daha akıcı bile gelebiliyor kendim iPhone 12 kullanıyorum elime arada sırada 15 geçtiğinde akıcılığın değiştiğini fark ediyorum iPhone 16 yeni çıkmış bir telefon her türlü akıcılığı sağlayacaktır iPhone 14'ün desteğinin kesildiği zaman da 2 yıl daha ömrü kalacak 16'nın.

14 Pro 2.5 yillik bir cihaz. Bunlar fotograf karsilastirmalari. Bunlara bakip karar verebilirsin. 16 daha guzel cekmis.

14 Pro

16

kanka samsung s25 ultra al hem 120 hz ekran hem oyunlarda fps boost hemde 22 saat pil ömrü (şarjı 22 saatte bitiyor) S25 Ultra daha iyi.

14 Pro birçok yönden iyi bir telefon. Kamera ve ekranda özellikle çok daha iyi durumda. Tek eksiği ileride gelecek yapay zeka olur ama o da anca iPhone 18 falan çıktığında bize gelecek gibi duruyor. Haliyle bugün için bir tercih sebebi değil. A16 işlemci de gayet yeterli durumda. 15 Pro= 14 Pro S eski adlandırmayla. Yapay zeka desteği dışında 14 Pro'ya kayda değer üstünlüğü yok haliyle bugünden 10k fark vermenize gerek yok.
-Bir kere alayım uzun yıllar (5-6 sene) değiştirmem diyorsanız 15 Pro- 15Pro Max düşünebilirsiniz. Önerim 15PM olur 5 kat telefoto olmasından ötürü.
-2-3 sene sonra değiştiririm derseniz 14 Pro.
Düz model iPhone alınmaz.

kanka samsung s25 ultra al hem 120 hz ekran hem oyunlarda fps boost hemde 22 saat pil ömrü (şarjı 22 saatte bitiyor) S25 Ultra daha iyi.
yok sagol.

En fazla 4 sene sonra falan bilemedim 5 sene götürür mü 14 Pro.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…