iPhone 14 Pro vs PC

NesQ

Centipat
Daha fazla  
iPhone 14 Pro 256 almayı düşünüyorum yurt dışından ya da PC alacağım. Sizlere danışmak istedim, liseye geçeceğim bunu da göz önünde bulundurursak çok iyi olur.

14 PRO yu ne için kullanacaksınız PC yi ne için kullanacaksınız? Telefona bu kadar yüksek paralar vermek bana mantıksız geliyor.

PC alırdım şahsen oyun oynayacaksam pcden oynarım iletişim lazım olursa da tuşlu telefon kullanırım. Telefondan oyun oynamak bana cazip gelmiyor .

14 Pro'dan ucuz bir telefon alıp kalanıyla PC dizmek gibi bir seçeneğin yoksa PC almanı öneririm bu arada çok aciliyetiniz yoksa Donanım Arşivi baya ucuza kampanya sistemler topluyor onlardan alabilirsiniz geçenlerde Rx7600 5500 sistem 12 bin lira falandı.

Hala stokta duruyor fiyatı 13899 TL olmuş.

Şu an kullandığınız telefon nedir? Çok dandik bir şey ise iPhone alınabilir fakat bilgisayarınız yoksa PC daha mantıklı.

Telefonum Redmi 9 PC im yok

14 PRO yu ne için kullanacaksınız PC yi ne için kullanacaksınız? Telefona bu kadar yüksek paralar vermek bana mantıksız geliyor.
Telefon kayıt işlemleri ile 36k denk
Geliyor ve aslında şu an ne kadar saçma bir soru sorduğumu anladım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…