iPhone 14 Pro yanlış bir tercih mi?

Garip bir şekilde çok kasmaya başladı ve günde 4 kez şarj ettiğimi hatırlıyorum aşırı ısınma ve akıcılık 0

Kesinlikle doğru bir tercih yaptığını düşünüyorum. 14 Pro Max hem çok büyük hem de çok ağır. 14 Pro boyut olarak ideal. Pil olayına gelince bende de 14 Pro var. Mobil veride ortalama 7-7, 5 saat ekran süresi alıyorum. Bir günümü rahat çıkartıyor. Batarya konusunda sorun olacağını düşünmüyorum. Batarya kullanımını arttırmak için ekran beyaz dengesini 60-70 arası yapıp kullanabilirsin.

Şarj konusu kafaya takmaya değecek bir konu değil. %20-100 arası kullanın. Şarjda oyalanmayın yeterli. Batarya sonuçta bir ömrü var ve yıpranacak. Pil %80 altına düştüğünde de değişim yaptırın.

Garip bir şekilde çok kasmaya başladı ve günde 4 kez şarj ettiğimi hatırlıyorum aşırı ısınma ve akıcılık 0
Büyük ihtimalle cihazınız sorunluydu.

Hocam öncelikle merhaba,

iPhone 14 Pro kullanıyorum en son 10 saat 33dk açık ekran süresi aldım. Hata yaptığınızı sanmıyorum. Cihaz oldukça ideal ve kolay kullanım sunuyor. iPhone 14 Pro Max daha ağır ve belli bir süreden sonra elde deforme olayı oluyor.

İyi sosyaller...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…