F Furqans Centipat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 19 15 Şubat 2025 #1 Cihazım görüldüğü gibi dünden beri böyle telefon kendi kendine mikrofonu kullanıyor. Acaba iOS ile alakalı bir bug mu? Çözemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2025
Cihazım görüldüğü gibi dünden beri böyle telefon kendi kendine mikrofonu kullanıyor. Acaba iOS ile alakalı bir bug mu? Çözemedim.
muhammedosman Hectopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #2 Cihazı aç kapa denedinizmi yada üstüne tıklandığında her hangi bir sayfaya atmıyormu. Çünkü Erişilebilirlik ayarlarıyla ilgili bi durum.
Cihazı aç kapa denedinizmi yada üstüne tıklandığında her hangi bir sayfaya atmıyormu. Çünkü Erişilebilirlik ayarlarıyla ilgili bi durum.
F Furqans Centipat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 19 15 Şubat 2025 #3 muhammedosman dedi: Cihazı aç kapa denediniz mi ya da üstüne tıklandığında herhangi bir sayfaya atmıyor mu? Çünkü erişilebilirlik ayarlarıyla ilgili bir durum. Genişletmek için tıkla... Aç kapa yaptım düzelmedi, üstünede tıklanmıyor herhangi bir yere atmıyor.
muhammedosman dedi: Cihazı aç kapa denediniz mi ya da üstüne tıklandığında herhangi bir sayfaya atmıyor mu? Çünkü erişilebilirlik ayarlarıyla ilgili bir durum. Genişletmek için tıkla... Aç kapa yaptım düzelmedi, üstünede tıklanmıyor herhangi bir yere atmıyor.