iPhone 14 Pro'dan iPhone 12'ye veri aktarma nasıl yapılır?

Sonuç odaklı yardımcı olmaya çalışıyoruz kardeşim, eski bir yöntem olsa dahi hala kullanılıyor ki ben de bu şekilde kullanıyorum.

Çözülsün diye sol kulağı sağ elle göstermeye gerek yok. Yaptığınız yöntem için önce eski telefon bilgisayara yedeklenecek sonra yeni telefon bağlanıp eski verileri telefona yazacak. 2 kez iş yapmış oluyorsunuz.

Ek olarak yeni nesil yüksek veri aktarım hızına sahip USB arabirimi yoksa bu işlem 2 3 saati geçiyor. Eziyetten başka bir şey değil bu. Telefonları yan yana koysanız en fazla 15 20 dakika sürer veri büyüklüğüne göre. Arkadaş o yüzden haklı olarak tepki göstermiş.

Hala bu yöntem işe yarıyorsa ve hala işlevsellik olarak işimi görüyorsa farklı alternatif aramak istemiyorsam, bu durum seni ne kadar ilgilendirir?
Burada farklı kafalar olarak yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki hocam ikisinin verilerini birbirine geçirmek mümkün mü acaba? Bir nevi takas gibi. Yoksa illa birini sıfırlamam mı gerekiyor?

Takas maalesef yapılamıyor direkt olarak. Onun için üstte de anlatılan eski usul yapmanız lazım. Yani önce bir telefonu iTunes aracılığı ile bilgisayara bağlayıp yedekleyip ardından ikinci telefonu bağlayıp yedekliyorsunuz. Daha sonra telefonları sıfırlayıp kuruluma başladığında 14 Pro için 12 yedeğini, 12 için 14 Pro yedeğini seçip geri yükle diyorsunuz. Yedekleme isimlerini karıştırmadığınız sürece sorun olmaz.

Veya iCloud aboneliğiniz varsa cihazları iCloud yedekleyip kurulum sırasında buluttan geri yükleme seçeneğiyle de yükleyebilirsiniz.

Haklı olabilirsin ama ben şu ana kadar 1 defa bu aktarım işlemini gerçekleştirdim ve bu şekilde çözüm sağladım.
Alternatif olarak bilgi sağlıyorum ki yanlış veya olmayacak bir eylemden bahsetmiyorum, sizin anlatış biçiminiz ile arkadaşın ifade şekli aynı değil ne yazık ki.
Fikirleriniz için teşekkürler.

Anladım hocam teşekkür ederim. Herhangi bir iTunes yedekleme videosu ile halledebilirim değil mi bu işlemi?

Aynı iCloud mu olacak ikisi de?

Yok farklı ICloud'lar.

Anladım hocam teşekkür ederim. Herhangi bir iTunes yedekleme videosu ile halledebilirim değil mi bu işlemi?

Yok farklı ICloud'lar.

Evet çok fazla video var onlardan yardım alarak yapabilir veya buraya danışabilirsiniz.

Yok farklı ICloud'lar.

Çözebilirsin dostum, güncel şekilde hala iTunes ile yedekleme ve aktarma işlemi kullanılıyor YouTube'da yardımcı olacak birçok videolar mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 5 döneminde değiliz biraz daha yeni yöntemler öğrenin.
Konunun sahibi, yeni yöntemlerden ziyade bahsettiğim yöntemi kullanmayı tercih etti gördüğün gibi.
Burada fikir faşizmine gerek yok, birbirimize yardımcı olmak için buradayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…