kinder Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 337 Çözümler 11 13 Mayıs 2024 #1 Bu iPhone 14 Pro cihazın değerleri (pil, charge times vs.) Nasıl?
3 381145 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 3.025 Makaleler 2 Çözümler 4 13 Mayıs 2024 #2 Pil ömrü hızlı gitmis gibi, onun dışında normal gözüküyor.
kinder Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 337 Çözümler 11 13 Mayıs 2024 #3 381145 dedi: Pil ömrü hızlı gitmis gibi, onun dışında normal gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Şu an değil ancak ileride yurt dışı bile olsa parasıyla Apple servisde pil değişimi yaptırabilme şansım var mı?
381145 dedi: Pil ömrü hızlı gitmis gibi, onun dışında normal gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Şu an değil ancak ileride yurt dışı bile olsa parasıyla Apple servisde pil değişimi yaptırabilme şansım var mı?
3 381145 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 3.025 Makaleler 2 Çözümler 4 13 Mayıs 2024 #4 kinder dedi: Şu an değil ancak ileride yurt dışı bile olsa parasıyla Apple serviste pil değişimi yaptırabilme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... İnanın bilmiyorum, Apple servisiyle problem yasayan kisiler mevcut. @Ella Freya bilgisi var diye biliyorum.
kinder dedi: Şu an değil ancak ileride yurt dışı bile olsa parasıyla Apple serviste pil değişimi yaptırabilme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... İnanın bilmiyorum, Apple servisiyle problem yasayan kisiler mevcut. @Ella Freya bilgisi var diye biliyorum.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.717 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #5 kinder dedi: Şu an değil ancak ileride yurt dışı bile olsa parasıyla Apple servisde pil değişimi yaptırabilme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... İMEİ kaydı yoksa yaptıramazsınız. Pil sağlığınız hızlı düşmüş. Nasıl kullandınız? Ve de gelen güncellemeyi yaptınız mı bugüne kadar?
kinder dedi: Şu an değil ancak ileride yurt dışı bile olsa parasıyla Apple servisde pil değişimi yaptırabilme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... İMEİ kaydı yoksa yaptıramazsınız. Pil sağlığınız hızlı düşmüş. Nasıl kullandınız? Ve de gelen güncellemeyi yaptınız mı bugüne kadar?
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 13 Mayıs 2024 #6 1 yıllık global garantisi duruyorsa kontrol edebilirsiniz. Durmuyorsa herhalde yapmazlar ama ücreti şöyle:
1 yıllık global garantisi duruyorsa kontrol edebilirsiniz. Durmuyorsa herhalde yapmazlar ama ücreti şöyle: