iPhone 14 telefon kilitlendi

EmreYildiz

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sabah 5 gibi telefonla yataktayken uyuya kalmışım, 10'da uyandım ekranı açıktı şarja taktım tekrar uyudum. 12:30'da uyandım ve telefonun dokunmatiği çalışmıyordu tamamen devre dışı kalmış güç tuşu ile ses açma kapama tuşları dışında işlevi yoktu ekran açılıyordu sadece. YouTube'dan telefonu yeniden başlatma videosu izleyip yeniden başlatabildim bir şekilde (1 kere ses açma 1 kere ses kapama ardından güç tuşuna basılı tuttum yeniden başladı).

Şu an telefonda sıkıntı yok düzeldi ama neden öyle oldu tekrarlar mı acaba bu sorunu. Başına gelen var mı?

Yazılımsal bir sorundur şuanki sürümünüz kaç ?
Eğer nerden bakılacağını bilmiyorsanız : Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme

Şu anki sürümüm 17.5.1'miş. Güncelleme var güncelleyeceğim şimdi teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi yazılımsal sorundur..
Eğer hala aklında bir soru var ise AppStore üzerinden destek uygulamasını indir daha sonra ordan canlı desteğe sohbet üzerinden bağlan ve sorununu söyle onlar senin telefonuna uzaktan bağlanıp sorun tespiti yapacaklar eğer bir şey çıkmaz ise telefonunuz yazılımsal olarak sorun olmuştur. Size tavsiyem telefonunuzun güncellemelerini geciktirmeden yapın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı