iPhone 14 telefon PttAVM'den alınır mı?

onuurylmz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yeni telefon alacağım fakat internette gezinirken PttAVM sitesiyle karşılaştım. Burada telefonun fiyatı gerçekten çok ucuz ama güvenemiyorum. Sıfır ürün mü ve site güvenli mi diye. Yardımcı olursanız sevinirim. Veya bu fiyat bandında taksitle alabileceğim bir başka site öneriniz var mı?

Hocam PttAVM'den daha önce sıkıntı yaşamıştım. Hiç tavsiye etmem. Olası bir iade durumunda müşteri hizmetleri yok gibi bir şey. Belki bana öyle denk gelmiş olabilir. Anlaştıkları satıcılarda bir garip oluyor. Satıcıyla direkt sen muhatap oluyorsun aracı kurum gibi değiller.

Merhaba arkadaşlar yeni telefon alacağım fakat internette gezinirken PttAVM sitesiyle karşılaştım. Burada telefonun fiyatı gerçekten çok ucuz ama güvenemiyorum. Sıfır ürün mü ve site güvenli mi diye. Yardımcı olursanız sevinirim. Veya bu fiyat bandında taksitle alabileceğim bir başka site öneriniz var mı?

PTT AVM güvenilir diyemem gerçekten bir sorun yaşandığında muhattabınız yok desem yalan olmaz. Zaten yaklaşık aynı fiyata Hepsiburada'da var hocam orayı tercih ederseniz daha iyi olur. https://www.hepsiburada.com/iphone-...pey&adj_t=1f4imnxj_1fnj6c85&adj_campaign=epey

PttAVM'ye bulaşmayın. Sorun yaşayanı çok fazla. Hepsiburada, Trendyol gibi sitelere bakabilirsiniz.

Firmada hayır yok bence hiç bulaşmayın. Hem kargo olarak hem işleyiş olarak rezalet bir firma. Önünden geçmek istemem.

Oradan alacağınıza buradan alın. Satıcı güvenilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı