General Skywalker Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.542 Çözümler 6 10 Eylül 2022 #11 576864 dedi: Ben pahalı demiyorum alacak olanlara ödeme kolaylığı versin diyorum. Yazdığım cümleyi düzgün okumanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Yazdığın şeyin konuyla ilgisi ne? Sim yuvasından bahsediliyor sen pahalı diyorsun.
576864 dedi: Ben pahalı demiyorum alacak olanlara ödeme kolaylığı versin diyorum. Yazdığım cümleyi düzgün okumanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Yazdığın şeyin konuyla ilgisi ne? Sim yuvasından bahsediliyor sen pahalı diyorsun.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 10 Eylül 2022 #12 General Skywalker dedi: Yazdığın şeyin konuyla ilgisi ne? Genişletmek için tıkla... Çeşit çeşit kullanıcılardan biri. Ben ödeme konusu hakkında kolay olur diyorum. Çoğunluğun ağzından pahalı demişim gibi bir algı çıkıyor. Ne kafalar var.
General Skywalker dedi: Yazdığın şeyin konuyla ilgisi ne? Genişletmek için tıkla... Çeşit çeşit kullanıcılardan biri. Ben ödeme konusu hakkında kolay olur diyorum. Çoğunluğun ağzından pahalı demişim gibi bir algı çıkıyor. Ne kafalar var.