iPhone 14 vs 14 Pro vs 14 Pro Max

gucerege

Megapat
Daha fazla  
Eylül ayında zam geleceğine dair söylentiler dönüyor. Bu yüzden eskiyi getir, yeniyi götür kampanyalarıyla telefon almak istiyorum. 8 Plus telefonuma 7200 + 4000TL (ek kampanya) teklif ettiler.
iPhone 14 35k, Pro 47k, Max 53K fiyat söylediler.

Telefonu uzun vadeli kullanmak istiyorum, aradaki farkı verip Pro veya Max almak mantıklı mı?

En iyis 14 Pro almak diye düşünüyorum.

Çok iyi fırsat vermişler telefonun için. Bunu kaçırma bence.

Ve Pro'yu al. Max sadece daha ağır bir telefon. Pro biraz daha hafif, taşınması daha kolay olur.

Max gereksiz pahalı olur. İçerik üretmiyorsanız Pro almanıza hiç gerek yok. 14'lerde ekstradan 2 GB ve OC edilmiş A15 ile geliyor. iPhone 13 bile alabilirsiniz. Hala amiral gemisi performansı verirler.

14 ile 14 plus arasında MediaMarkt'ta 400₺ fark vardı oradan alabilirsen bir bak derim. Pro modelleri eğer Videographer veya İçerik Üreticisi değilsen bana göre gerek yok. Ben 14 Plus kullanıyorum. Onun dışında çok fotoğraf-video çeken biriysen tabii ki Pro modelleri tercih edilir.

Pro max daha büyük dür ve daha yavaş şarjı biter

Pro’nun ekranı bana çok küçük geldi o yüzden Max ile değiştirdim. Dizi vb gibi şeyler izliyorsan kesinlikle Max tercih et.

Neredeyse 11’den bile küçük 14 pro.

Pro Max çok ağır. Teyzemde var oradan biliyorum. Çok ağır ve gereksiz büyük bence. Bence aralarından en iyisi Pro.

MediaMarkt'ta fiyat farkı 6K ama Teknosa'da Max ile Pro arasında 2K fiyat var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…