iPhone 14 vs iPhone 14 Pro VS S23

Genel olarak işlemci performansı daha üstün, batarya performansı gibi etkenlerde var ve bu konularda 8 Gen 2 daha başarılı. Kamera konusunda tek önemli etken sensör de değil ayrıca, detaylı S23 testlerine bakabilirseniz kamera konusuna hakim olabilirsiniz. Aradaki fiyat çok gereksiz fazla ve S23 yurt içi alınacağı için daha güvenilir ve garanti olacaktır.

14 ele derim. 14 pro ve s23 ikisi de çok iyi ama s23 hem daha ucuz hem uğraşsız hem de garantili. Ben s23 alırdım ama para ve yurt dışı işi önemli değil dersen 14 pro da alınır.

14 Pro ile neden S23 karşılaştırılıyor? Neden S23 Ultra karşılaştırılmıyor?
Çünkü 6.1den büyük ekran kullanmak istemiyorum ve amerikadan samsung almak gereksiz olur burdan 23ü gayet uygun bir fiyata almak varken

Hocam 3 telefonda sizi üzmez ama F/P açısından S23 tavsiye ederim, kendimde kullanıyorum bir sorunuz olursa yardımcı olmak isterim.
Valla kamera konusunda kararsızım s23 konusundaki en büyük şüphem o zaten renkleri çok doğru verememesi samsung kameralarının genel olarak. O yüzden iphone 14e yönelicem sanırım. Fotoğraf örneklerini göndermek istersen mdaghan07@gmail.com yollayabilirsin özellikle insan cilt tonu örnekleri

Telefonu kutusuz sokarsa hakkını yakmadan geçirebilme şansı var. ABD ürünü olduğu için Türkiye'de garantisi olmayacak telefonun. Onun dışında en mantıklı seçenek 14 Pro. Eğer TR istiyorsan o zaman ben S23'ü tercih ederdim.

S23U batarya performansında geride. Aradaki pil farkını da hesaba katmak gerek. 4325 mAh pille 5000 mAh pili olan telefonla neredeyse aynı süreleri verebilmek pil konusunda iPhone 14 Pro Max’in daha başarılı olduğunun kanıtıdır. iPhone 14 Pro Max’te 4325 mAh pil var. Bu da A16’nın pil konusunda daha başarılı olduğu gösteriyor. Ayrıca Geekbench sonuçlarına bakabilirsiniz. Genel anlamda bir üstünlük söz konusu değil. Önemli olan CPU performansıdır ki burada gerek tek çekirdek gerek çoklu çekirdekte A16 önde. GPU performansı oyun oynamıyorsanız herhangi bir avantaj sağlamıyor. Çünkü uygulamaları çalıştıran birim CPU’dur. Şunu da söylemek gerek CPU performansında SD8G2 A16’yı geçtim A15’in gerisinde.

14 Pro. Gerçekten çok çekici ve şık bir telefon. S23 alacaksanız Ultra modelini alın, hazır o kadar paranız varken serinin giriş modeline baymayın.

Günlük kullanımda CPU farkını kullanıcının fark edeceğini sanmıyorum ki A15'in 8 Gen 2 For Galaxy'den daha iyi olması da mümkün değil. iPhone'un batarya kapasitesini daha az yapması işletim sistemine güvenmelerinden dolayıdır, daha az batarya kapasitesine sahip olup daha yakın performans vermesi avantaj sayılmaz. Ayrıca konumuz S23 ve 14 Pro, Pro Max ve Ultra modelleri değildir. Aradaki fiyat farkına bakınca 14 Pro'ya göre kamera, işlemci ve batarya performansı konusundaki başarısına bakarsak S23 almak daha mantıklı bir karar olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…