iPhone 14 vs S24FE

Daha önce iPhone 13 kullandım, ondan olabilir mi?
İlk telefonum değil.

Hocam ben nereden bileyim kullandığınız telefonu,
Oraya 14 Pro Max kullanıyorum yazarsanız İnsanlar'ın aklına direkt benim düşüncem gelir.

Hocam ben nereden bileyim kullandığınız telefonu,
Oraya 14 Pro Max kullanıyorum yazarsanız İnsanlar'ın aklına direkt benim düşüncem gelir.
Tamam da hocam yani bilmeden de 60 Hz’i nereden bileceksiniz demek yanlış ben doğumdan itibaren 14 Pro Max kullanmaya başlamadım sonuçta Yanlış anlamayın hani kötü bir şey ima etmiyorum, sadece söyledim.

Kaynak göstermek de işe yaramıyor arkadaş, ne kadar çok yanlış bilgiyi körü körüne savunan varmış hayretler içerisindeyim

Madem resmi kaynaklara inanmıyorsunuz, buyrun burada trafik kazası algılama özelliğinin Türkiye'de çalıştığına dair olaylı kanıt mevcut.

İki telefon arasında bir fark yok diyip bariz farklara "kağıt üzerindeki farklar" diyerek küçümsemeniz gayet güzel bir strateji ama karşınızdaki bilgi sahibi ise size tartışma kazandırmaz. Burası siyaset meclisi değil, bunu da hatırlatmak isterim.

iPhone 11'den itibaren tüm modelleri kullandım ve aradaki bariz farkların bariz farklar olduğunu rahat bir şekilde söyleyip arkasında durabilirim. 1 saatlik ekran süresi video oynatma süresi olarak ölçülür, normal kullanımda daha uzun bekleme süresi anlamına geliyor. Apple'ın yazılım desteğine dair herhangi bir spekülasyonda bulunamazsınız çünkü açıkça anlatılan bir durum değil. Yeni iOS sürümünü çip tatmin edici seviyede çalıştırmadığında o telefonun yazılım desteği kesiliyor. 13 ile 14 aynı gidecek diyemezsiniz, 1 tane grafik çekirdeği görüntünün olduğu her alanda fazladan performansa katkı sağlar.

Zaten arkadaş iPhone 14 ile diğer modeller arasında kalmış, demek ki o arkadaş 10bin TL'lik makasa bütçesel olarak tamam diyor. Daha eski modellere ve üretimi durmuş ya da kaçak yollardan edinen modellere yönlendirmek akıl karı değil. Hatta çantada taşıma önerisinde bulunmuşsunuz orada kahkahayı bastım

Kaynak göstermek de işe yaramıyor arkadaş, ne kadar çok yanlış bilgiyi körü körüne savunan varmış hayretler içerisindeyim
Yanlış bir bilgi vermiyoruz. 10.000TL makasa değecek, bir bakışta insanı bir üst model kullandığına ikna eden durumlar değil bu özellikler. Düz modeller için konuşuyorum:
iPhone 11’den 12’ye geçerkenki farklara , 12’den 13’e geçerkenki farklara , 14’ten 15’e geçerkenki farklara bir bak bir de sonra dön 13’ten 14’e geçerkenki farklara bak. O attığın Apple sitesinden ezberini yapabilirsin.
Bende 12 yıldır iPhone kullanıcısıyım iPhone 4’ten bu yana. Dediğin ihtimale olmaz diyemeyiz tabi ki yani kimse %100 şu sürümde biter diyemez ancak akıl var mantık var Apple’ın taktiklerini yıllardır biliyoruz. Senin dediğin senaryoyu ele alalım diyelim iOS 20’de 13 ve 13 Mini’nin desteğini kesip, aynı işlemcisi var ama 1 çekirdek fazlası var diye 13 Pro, 13 Pro Max , 14, 14 Plus’ı iOS 21’de mi kesecekler? Bu senaryoyu bekliyorsan kendini kandırmış olursun. Günü geldiğinde Apple 1 çekirdek fazlası varmış diye uzatmaz ve 13 Pro , 13 ve düz 14 modellerinin hepsinin desteği aynı anda kesilir. 1 çekirdek fazlası da olsa sonuçta o A15 işlemci, konu bitti. Günü geldiğinde bu forumda olursan sana bu mesajımı hatırlatırım.
Kendi aklını kendine sakla, tavsiyeni ver ve çekil insanlara muhalefet olmayı bırak. Sana göre bu fikirler “akıl kârı” olmasa da sen dışında milyonlarca insan yurt dışı telefon alıyor, 2.el telefon alıp kullanıyor. Çantada taşıma önerisinde ben bulunmadım okumadan yazdığını gösteriyor bu da.

Berbat sizin için olabilir. Güvenlik konusunda asla katılmıyorum. Bilinmeyen kaynaklardan bir şey indirmedikçe güvenlik sorunu ile karşılaşmazsınız.

Android güvensiz demiyorum ama iOS ile karşılaştırdığınızda daha güvensiz kendi uygulama marketi üzerinden bile bir uygulama indirseniz virüs kapma ihtimaliniz IOS'dan daha fazla.

iPhone 16e hakkında bilginiz var mı? 14 yerine onu mu almalıyım?

40k civarı.

Sakın 16e almayin. Berbat bir telefon.

Daha iyi pil mi? Guldurmeyin.

Nesi berbat? 8 GB RAM'li bir IPhone'un neresi berbat. Kamera olarak da rakibi 14'ten iyi. Bu butcede iPhone olarak ra? Kipsiz.

16e? O butcede S25 alırım daha iyi. 120 Hz 120 FPS Snapdragon 8 Elite (Android'in en guclu işlemcisi neredeyse)
Yaklaşık 5-6 yil guncelleme destegi var. Nasıl hala 16e savunursunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben iPhone 14 ve 15'le kiyasliyorum. S25'le degil. Mesajimi bir daha okuyun.

Konu sahibi iPhone kullanmak istiyor. S25'e gerek yok o yuzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…