DrugZx Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 54 5 Mayıs 2025 #1 iPhone 14 yalnızca USB kablo ile şarj oluyor, Type-C kablo ile olmuyor. Orijinal yeni sıfır açılmış Type-C ile bile denedim kesinlikle şarj almıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2025
iPhone 14 yalnızca USB kablo ile şarj oluyor, Type-C kablo ile olmuyor. Orijinal yeni sıfır açılmış Type-C ile bile denedim kesinlikle şarj almıyor.
R roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.872 Makaleler 1 Çözümler 106 Yer İstanbul 5 Mayıs 2025 #2 DrugZx dedi: iPhone 14 yalnızca USB kablo ile şarj oluyor, Type-C kablo ile olmuyor. Orijinal yeni sıfır açılmış Type-C ile bile denedim kesinlikle şarj almıyor. Genişletmek için tıkla... Şarj portu temiz mi?
DrugZx dedi: iPhone 14 yalnızca USB kablo ile şarj oluyor, Type-C kablo ile olmuyor. Orijinal yeni sıfır açılmış Type-C ile bile denedim kesinlikle şarj almıyor. Genişletmek için tıkla... Şarj portu temiz mi?
DrugZx Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 54 5 Mayıs 2025 #3 roxy1881 dedi: Şarj portu temiz mi? Genişletmek için tıkla... Temiz.
R roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.872 Makaleler 1 Çözümler 106 Yer İstanbul 5 Mayıs 2025 #4 DrugZx dedi: Temiz. Genişletmek için tıkla... Bu sorunu ilk siz yaşıyor olabilirsiniz. iPhone 14 daha önce şarj olmadı mı? Orijinal adaptör ve kablo ile.
DrugZx dedi: Temiz. Genişletmek için tıkla... Bu sorunu ilk siz yaşıyor olabilirsiniz. iPhone 14 daha önce şarj olmadı mı? Orijinal adaptör ve kablo ile.
DrugZx Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 54 5 Mayıs 2025 #5 roxy1881 dedi: Bu sorunu ilk siz yaşıyor olabilirsiniz. iPhone daha önce şarj olmadı mı? Genişletmek için tıkla... Benim de çok tuhafıma gidiyor USB geç doldurmasa sorun yok aslında ama 1 aydır böyle yani.
roxy1881 dedi: Bu sorunu ilk siz yaşıyor olabilirsiniz. iPhone daha önce şarj olmadı mı? Genişletmek için tıkla... Benim de çok tuhafıma gidiyor USB geç doldurmasa sorun yok aslında ama 1 aydır böyle yani.
R roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.872 Makaleler 1 Çözümler 106 Yer İstanbul 5 Mayıs 2025 #6 DrugZx dedi: Benim de çok tuhafıma gidiyor USB geç doldurmasa sorun yok aslında ama 1 aydır böyle yani. Genişletmek için tıkla... USB kablo ile şarj etmeyin. Pili şişiriyor 14 serisinin. Adaptör yok mu?
DrugZx dedi: Benim de çok tuhafıma gidiyor USB geç doldurmasa sorun yok aslında ama 1 aydır böyle yani. Genişletmek için tıkla... USB kablo ile şarj etmeyin. Pili şişiriyor 14 serisinin. Adaptör yok mu?
DrugZx Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 54 5 Mayıs 2025 #7 roxy1881 dedi: USB kablo ile şarj etmeyin. Pili şişiriyor 14 serisinin. Adaptör yok mu? Genişletmek için tıkla... var ama Type-C girişi var onlarda
roxy1881 dedi: USB kablo ile şarj etmeyin. Pili şişiriyor 14 serisinin. Adaptör yok mu? Genişletmek için tıkla... var ama Type-C girişi var onlarda
R roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.872 Makaleler 1 Çözümler 106 Yer İstanbul 5 Mayıs 2025 #8 DrugZx dedi: var ama Type-C girişi var onlarda Genişletmek için tıkla... Öyle olması gerekiyor zaten.
DrugZx dedi: var ama Type-C girişi var onlarda Genişletmek için tıkla... Öyle olması gerekiyor zaten.
DrugZx Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 54 5 Mayıs 2025 #9 roxy1881 dedi: Öyle olması gerekiyor zaten. Genişletmek için tıkla... Evet işte o adaptörler için Type-C kablo kullanmam gerekiyor benim telefınun şarj olması için USP kablo ve USP girişi olan bir adaptör lazım oluyor.
roxy1881 dedi: Öyle olması gerekiyor zaten. Genişletmek için tıkla... Evet işte o adaptörler için Type-C kablo kullanmam gerekiyor benim telefınun şarj olması için USP kablo ve USP girişi olan bir adaptör lazım oluyor.
R roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.872 Makaleler 1 Çözümler 106 Yer İstanbul 5 Mayıs 2025 #10 DrugZx dedi: Evet işte o adaptörler için Type-C kablo kullanmam gerekiyor benim telefınun şarj olması için USP kablo ve USP girişi olan bir adaptör lazım oluyor. Genişletmek için tıkla... iPhone sıfır mı aldınız? Telefoncu'ya götürmeni öneririm.
DrugZx dedi: Evet işte o adaptörler için Type-C kablo kullanmam gerekiyor benim telefınun şarj olması için USP kablo ve USP girişi olan bir adaptör lazım oluyor. Genişletmek için tıkla... iPhone sıfır mı aldınız? Telefoncu'ya götürmeni öneririm.