iPhone 14'te 4 GB RAM mi var?

bbq1

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Mekatronik
Hollanda'da bir sitede 4 GB RAM oldugunu gordum. 6 GB RAM yok mu iPhone 14'ler de?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-05-02-23-28-00-587_mark.via.gp.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu jenerasyonla bütün modellere 6 GB RAM koydular, bunun avantajını 2-3 yıl sonra çok iyi anlarsınız.

Hayır tüm 14 serisi 6 GB RAM ile geliyor. iPhone 13 ile benzer cihaz olduğundan muhtemelen onun özelliklerini girdiler 14 için ama aynı değiller.
Eki Görüntüle 1764213
Hata olmus demek ki hatta parmak izi bile var demis belli ki hata var yazida cok sagolun

Bu jenerasyonla bütün modellere 6 GB RAM koydular, bunun avantajını 2-3 yıl sonra çok iyi anlarsınız.
İos 16 da birakmayi dusunuyorum vallahi

iPhone 11’den beri ilk kez pro seri ile baz seri arasındaki RAM farkı kapandı. RAM farkı işlemci farkından daha önemlidir. Çünkü işlemciler arası performans farkı %10 civarı. A15 ya da A16 olması kullanıcı açısından bir fark yaratmıyor. Fakat fazladan 2 GB hiç de yabana atılacak bir fark değil. Sonuçta %50 daha fazla RAM mevcut. Bu ileriki güncellemelerde işletim sistemi ve uygulamaların rahat çalışması açısından kilit bir özellik. Güncellemeler geldikçe işletim sistemi daha fazla RAM isteyecek. İşte o zaman iPhone 13 ile iPhone 14 arasındaki performans farkı ortaya çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…