iPhone 14’te TSMC 4nm Üretimi Kullanılabilir

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Apple-A16-Bionic.jpeg

Gelecek yıl piyasaya çıkacak olan iPhone modellerine güç verecek A16 Bionic işlemcilerin 4nm teknolojisiyle üretileceği konuşuluyor. Apple’ın iPhone 14 modeliyle ilgili söylentiler ve raporlar şimdiden ortaya çıkmaya başladı. Bildiğiniz üzere Apple ve TSMC, iPhone ve iPad gibi cihazların çipleri için birlikte çalışıyor. Apple, mevcut A15 Bionic’ten potansiyel olarak daha güçlü olacak yeni bir işlemci geliştirmek […]

Devamı: iPhone 14’te TSMC 4nm Üretimi Kullanılabilir
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Yine "Süreyya hanımın muhteşem değişimi" olur sıkıntı yok boşuna heyecan yapmayın Apple güzel kandırıyor milleti vallahi her sene aynı telefonu yeniymiş gibi çıkararak. Android candır, Apple bu yoldan vazgeçerse anca o zaman Apple düşünürüm.

Yine "Süreyya hanımın muhteşem değişimi" olur sıkıntı yok boşuna heyecan yapmayın Apple güzel kandırıyor milleti vallahi her sene aynı telefonu yeniymiş gibi çıkararak. Android candır, Apple bu yoldan vazgeçerse anca o zaman Apple düşünürüm.

M1 Pro ve A15 işlemcilerin performansını görmediniz sanırım?

M1 telefonda kullanılmıyor ben telefondan bahsediyorum. Performanslı olabilir evet ama çoğu şey aynı iPhone alacağıma 2 adet üst seviye Android almayı düşünmeden tercih ederim.

Demek 2 tane Android almak. :D O sırada aldığın 2 Andorid cihaz;

Dosya Ekleri

• EzatTsbUUA86bBd.jpg
    EzatTsbUUA86bBd.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 49
Klasiklerden seçmeler ; " Ulaşamıyorum, mundar diyeyim. "
iPhone 13 Pro Max modelini kullanıyorum ve bana piyasada gösterebileceğin hiçbir android cihaz yok bu telefon ile eşdeğer veya daha üstü olan. Alabilecek gücün yok onu anladık bari boşuna markayı karalama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı