iPhone 14'ten 14 Pro Max'e geçiş

Makaleler
2
Arkadaşlar merhaba, şu anda iPhone 14 kullanıyorum. Zamların geldiği sabah 14 Pro Max'i 55 bin liraya son dakika almıştım. Kendi cihazımı ilk çıktığı zaman 31 bine almıştım. Aldığım cihaz şu an 66 bin olmuş. Sizce geçmeye değer mi? Arkadaşın iPhone 14 Pro kullanmıştım pek bir fark hissedemedim sadece daha ağır gelmişti ve menü geçişleri 120 Hz olduğu için daha akıcı gelmişti. Onun dışında aman aman bir fark yoktu. Telefonu kar amacıyla aldım. Sizce mantıklı bir seçim yaptım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Al sat yaparsanız daha çok işinize yarar bence. Iki telefon arasında normal kullanıcı için fiyatına değer bir fark yok. Satardım ben.

Ben olsam satardım o parayada güzel tatil ayarlardım. 14 daha 5 yıl rahat götürecek cihaz.

Kullandığınız telefonun nesiyle kar yapacaksınız ki? Yani elinden kaysa bir çizilse, olay bitti.

Bana mantıklı gelmiyor. Teknoloji manyağı olmama rağmen, telefona para yatırmak zaten çok saçma bir de bu meblaların verilmesi bambaşka. Zenginsiniz sanırım, o yüzden bana düşmez.

Ama dediğim gibi kullanılan telefon yatırım değildir bence.

Aralarında ağırlık, sensör ve Hz dışında hiçbir fark yok. Kullanırdım ben şahsen.

İkinci el için mantıklı ama 14 Pro Max yerine 14 Pro alabilirdin. Pro Max hem büyük hem de çok ağır.

Bence zaten iPhone 14'ünüz varsa iPhone 14 Pro Max'e geçmek çok da mantıklı değil, çünkü çok büyük farkları yok ve zaten ikisinin de ömrü ve güncelleme alacağı süre eşit. Ben olsam buna harcayacağım parayı başka ihtiyaçlarıma harcardım.

Ben olsam satardım o parayada güzel tatil ayarlardım. 14 daha 5 yıl rahat götürecek cihaz.

14 Pro Max'i 63 bine, 14'ü de 42 bine ilana koydum 14 satılırsa üstünü tamamlayıp 14PM kullanırım diğeri satılırsada 8 bin kar etmiş olurum. En kötü böyle yaparım.

Zaten ya kendi cihazımı satıp üstüne koyup ödeyeceğim yada onu direkt satıp kar edeceğim.

Bu cihazlarda ucuz değil herkes alamaz yani satılması biraz zor olacak eğer satılırsa bana döner misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…