IPhone 14'ün iOS 26'da kasması normal mi?

Lientum

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
Dün, Samsung A34 120Hz cihazımdan iPhone 14 60Hz cihazına geçiş yaptım. Tabii ki hertz farkından dolayı biraz kasma oluyor ancak alışılmışın dışında biraz daha fazla kasma takıldı gözüme. Sanki 60Hz'in dışında bir tık kasma yapıyormuş gibi. iOS 26'dan dolayı olabilir mi bu kasma? Cihaz garantili yenilenmiş bir cihaz, problem olabileceğini sanmıyorum ancak gözüme biraz kasıyor gibi geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
iOS 26 daha çok yeni hocam. Tam olarak optimize bir sürümü henüz gelmemiş olabilir iPhone 14 için. Yeni sürümlerde ufak hatalar, kasmalar görülmesi gayet doğal. Birkaç ara sürüm güncellemesi ile daha stabil çalışır hale gelecektir diye düşünüyorum. Kendi adıma bu yüzden yeni sürümler ilk çıktığında yüklemiyorum. Aynı zamanda 120 Hz bir cihazdan geçmiş olmanızın da etkilerini mutlaka hissetmişsinizdir diye tahmin ediyorum. Bende S22'den 13'e geçmiştim. Alışması biraz zaman almıştı ancak şu an için bir sıkıntı yaşamıyorum.

Hocam cihazdan çok memnunum zaten kamerası vs. çok çok iyi ama umarım optimizasyonu hızlı yaparlar oyunlarda falan da kasma yapıyor çünkü.

Hocam cihazdan çok memnunum zaten kamerası vs. çok çok iyi ama umarım optimizasyonu hızlı yaparlar oyunlarda falan da kasma yapıyor çünkü.
Sorununuz devam ederse Apple Destek ile telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Durumu kendilerine anlatın, yardımcı oluyorlar. Ya da cihazı aldığınız yerle iletişime geçebilirsiniz. iOS 26’da aynı sorunu yaşayan başka kullanıcılar var mı onu da öğrenmek gerek.

Elbette normal. Daha da kasacak güncellediğiniz takdirde, bunu 1'e 1 milyon ganyan vererek iddia ediyorum. İçinde A15 yani 4 yıllık işlemci mevcut. Kendisi 13 Pro'nun işlemcisi. Artık A19 çipleri ve 12 GB RAM'leri konuşuyoruz. iPhone 14 boğuluyor yani, artık bitirildi Apple tarafından planlı eskitme ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…