iPhone 15 128 GB 4-5 sene gider mi?

Bütçe
47-50 bin TL

icardifan

Centipat
Daha fazla  
Merhaba iPhone 15 almayı düşünüyorum ama sorum 128 GB ilhone 4 5 sene gidermi Google Drive veya iCloud ile fotoğraf tutmam. Ful Drive iCloud'a aktarırım. Şuan önceden telinde her şeyi Drive aktarım. Sildiğimde 70 GB kullanım vardı. Teli sıfırladım, 25 GB kullanıma düştü. Tabi normal uygulamaları indirdim, Gemini, WhatsApp falan. Sizin yorumunuz.

O fiyat bandında başka markalara bakmanızı tavsiye ederim depolaması yetersiz ve 17 çıktı 2-3 seneye fişini çekerler gibi hocam.

2 ay önce iPhone 15 ve 16e ikileminde kalmıştım ve 15 almıştım. 2 ay sonunda pilimin bittiği bir gün olduğunu hatırlamıyorum, belki bir belki iki defa. O da dışarı 3-4 saatliğine %20 %25 şarjla çıktığım günlerdir. 128 GB depolamanın 73 GB'lik kısmı dolu şu an. 4-5 seneyi bilmem ama çok rahat 2+ yılı var.

2 ay önce iPhone 15 ve 16e ikileminde kalmıştım ve 15 almıştım. 2 ay sonunda pilimin bittiği bir gün olduğunu hatırlamıyorum, belki bir belki iki defa. O da dışarı 3-4 saatliğine %20 %25 şarjla çıktığım günlerdir. 128 GB depolamanın 73 GB'lik kısmı dolu şu an. 4-5 seneyi bilmem ama çok rahat 2+ yılı var.
Yani bu demek oluyor ki 16e niz olsa ekstra bi %20 daha bataryanız olacakmış 😀

Yani bu demek oluyor ki 16e niz olsa ekstra bi %20 daha bataryanız olacakmış 😀
Düz seri iPhone almak ve SE seri iPhone almak. Ben şahsen düz seri almayı seçtim. Kaldı ki zaten ben bataryadan muzdarip olduğumu nerede söylemişim :D İsterse elimde tanker gibi telefon olsun şarjı 8 gün gitsin ama zaten halihazırda 2. telefon + powerbank taşıyorum. Beni üzemez ki direkt powerbank sahibi olmayan sadece cihaza sahip olan için de gayet yeterli süresi var asla üzmüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı