iPhone 15 256 GB vs 15 Plus 128 GB

fijiwat

Yoctopat
Daha fazla  
Şu anda Xiaomi Note 10 Lite kullanıyorum. IPhone'a geçmeyi düşünüyorum, 60bin bütçem var. iPhone 15 256 GB depolama açısından beni karşılar ama ekran boyutu ve batarya konusunda beni endişelendiriyor. iPhone 15 Plus'da da 256 GB'lık modeli 68bin gibi bir fiyattan satılıyor, bütçemi o kadar zorlayamıyorum. O yüzden 128'lik modeline bütçem yetiyor ama onun da depolaması bana ne kadar yetecek bilmiyorum. Kafam biraz karışık depolama mı tercih etmeliyim yoksa ekran boyutu ve bataryayı mı? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsi bir fikir bu. Büyük ekran seviyorsanız Plus alın. Benim fikrimce S23U veya S24 Plus alın. İlla iPhone'sa ben olsam düz 15 alırım.

Batarya ve ekran önemliyse 15 plus tercih etmen daha iyi olabilir depolamada icloud'dan yararlanabilirsin.

Şahsi bir fikir bu. Büyük ekran seviyorsanız Plus alın. Benim fikrimce S23U veya S24 Plus alın. İlla iPhone'sa ben olsam düz 15 alırım.
Yani android kullanmayı düşünmüyorum artık. İos geçmek istiyorum ama 15 plusın 128 gb olması çok kafamı karıştırıyor.

Batarya ve ekran önemliyse 15 plus tercih etmen daha iyi olabilir depolamada icloud'dan yararlanabilirsin.
Alacağım telefonu 5 6 yıl kullanmayı düşünüyorum, icloud ile sizce bu açık kapanabilir mi uzun yıllar boyunca

60K’ye 2. el 14 Pro,15 Pro, 14 Pro Max vs çok rahat bulunurken ben olsam tercih etmem. Düz model ve sıfır almak istiyorsanız S24 veya S24 Plus alıp paranız cebinizde kalır. S24U da bu bütçelere bulunabilir.
2.el telefonlara pek güvenemiyorum şahsen, bu devirde malum. 0 almayı düşünüyorum. Bu zamana kadar hep android kullandım, bu saatten sonra ios deneyimlemek istiyorum. O yüzden bu 2 model arasında kaldım

60K'ye 2. el 14 Pro, 15 Pro, 14 Pro Max vs çok rahat bulunurken ben olsam tercih etmem. Düz model ve sıfır almak istiyorsanız S24 veya S24 Plus alıp paranız cebinizde kalır. S24u da bu bütçelere bulunabilir.

Evet 60k ya 15 Pro rahat bulunabiliyor. Bütçesi 65 70k ya çıksa arkadaş temiz 15 Pro Max bulabilir mi?

2.el telefonlara pek güvenemiyorum şahsen, bu devirde malum. 0 almayı düşünüyorum. Bu zamana kadar hep Android kullandım, bu saatten sonra iOS deneyimlemek istiyorum. O yüzden bu 2 model arasında kaldım.

2. el alacağın temiz Apple cihaz sıfırdan farksız olur.

Evet 60k ya 15 Pro rahat bulunabiliyor. Bütçesi 65 70k ya çıksa arkadaş temiz 15 Pro Max bulabilir mi?

2. el alacağın temiz Apple cihaz sıfırdan farksız olur.

Bütçem o kadar çıkmıyo maalesef, galiba 15 plus 128gblik alıp icloud açıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…