iPhone 15 50 bin TL eder mi?

Qr1m

Decapat
Daha fazla  
Şu an elimde Realme C25s var. Telefonu değiştireceğim fakat iPhone 15'e 50 bin TL verilir mi bilemedim. Android tarafına da baktım fakat hem iPhone kullanmak istediğim hem de elimde iPad 10 ve AirPods Pro 2 olduğu için iPhone almayı düşünüyorum. iPhone 15'e 50 bin vermeyip başka bir iPhone veya direkt bir Android mi almalıyım diye düşünüyorum. Telefondan az oyun oynarım, kamerası iyi olsun, bataryası 1 günümü geçirsin(6-8) saat civarı yeter. Önerileriniz neler? Son olarak Android alırsam ilerleyen yıllarda telefonda takılma vs. yaşar mıyım?

Öncelikle düşün, ekosistem senin ne işine yarayacak? Ne gibi amaçlarla kullanacaksın? Eğer kullanacağın amaçlar ekosistem ile daha kolay hale geliyorsa iPhone al. Değilse hiçbir işe yaramaz. S25 Plus alabilirsin.

Bu bütçede alacağın Android'ler amiral gemisi olurlar ve düz IPhone'lere göre daha güzel bir deneyim sunarlar. Öyle hemen kasmazlar anormal bir durum olmadıkça. Adamakıllı bir iPhone deneyimi istiyorsan 2. el temiz Pro-Max'lere bak veya yurt dışı 16 Pro-Max alabilirsin. Bana düz IPhone'da yeterli diyorsan 15 veya bütçe çıkarsa 16 güzel olur hem ekosisteminde var. Android tarafında Xiaomi 15, S25 Plus ve Honor Magic 7 Pro gibi sağlam ve güzel cihazlar var düşünürsen eğer.

15 alma düşüncesi varsa alınabilir. Hatta fazla bir beklenti yoksa 16e de var. Fakat bu fiyatlara daha iyi ve uzun ömürlü Android'ler var.
Hocam popüler kültür kölesi gibi görünmek istemem ancak iPhone 7'nin bile hazzı bir başka. Para varsa Apple candır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı