iPhone 15 50 bin TL eder mi?

Neden öyle düşünüyorsunuz ki?
Abim alacak ve 9 ay kullanırım 3 ay da android telefonuma takip kullanırım diyor. Bildiğim kadarıyla 9 ay açık 3 ay kapalı oluyor sim takınca. Kayıt yapılmazsa tabii. Yurtdışı telefona kayıt yapmakla uğraşmaktansa kvk'lı almak daha mantıklı.

Abim alacak ve 9 ay kullanırım 3 ay da android telefonuma takip kullanırım diyor. Bildiğim kadarıyla 9 ay açık 3 ay kapalı oluyor sim takınca. Kayıt yapılmazsa tabii. Yurtdışı telefona kayıt yapmakla uğraşmaktansa kvk'lı almak daha mantıklı.
Evet orası öyle ama aradaki 50k farka kesinlikle değer bana kalırsa. Değeri 100k olan telefon alıyor. 3 4 ay da idare edilir bana kalırsa.

Katlanılacaksa tabii değer. Bir tane de ucuz android alırsınız yılın 3 ayı kullanıırsınız 9 ay rahat edersiniz ancak bana göre katlanılacak dert değil.

Şu an elimde Realme C25s var. Telefonu değiştireceğim fakat iPhone 15'e 50 bin TL verilir mi bilemedim. Android tarafına da baktım fakat hem iPhone kullanmak istediğim hem de elimde iPad 10 ve AirPods Pro 2 olduğu için iPhone almayı düşünüyorum. iPhone 15'e 50 bin vermeyip başka bir iPhone veya direkt bir Android mi almalıyım diye düşünüyorum. Telefondan az oyun oynarım, kamerası iyi olsun, bataryası 1 günümü geçirsin(6-8) saat civarı yeter. Önerileriniz neler? Son olarak Android alırsam ilerleyen yıllarda telefonda takılma vs. yaşar mıyım?

Ben şubat ayında 60k verip iPhone 16 aldım. İnsanlar almadan önce 60k ona verilir mi gibi bir ton beni eleştirdi yok 60Hz ekran var Apple cihazlar fiyatını hak etmiyor gibi ama şimdi bu sözleri söyleyenlerin ben aldıktan sonra benim cihazımın aynısını aldığını fark ettim. Yani bence eğer iOS cihazlar ile rahat ediyorsan gönül rahatlığıyla bu cihazı alabilirsin ama biraz daha üstüne koyma şansın varsa bence iPhone 16 al. Nedenlerini şöyle açıklayayım:

Daha iyi bir pil.
Daha iyi bir kamera.
Daha iyi bir işlemci
Apple intelligence desteği.

Telefon hakkında başka bir şey sormak istersen yazabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı