iPhone 15 alınır mı?

One UI 7 ile animasyon çok daha güzel oluyor. Hatta animasyonları kendiniz ayarlayabiliyorsunuz.

One UI 7 ile animasyon çok daha güzel oluyor. Hatta animasyonları kendiniz ayarlayabiliyorsunuz.

Son gelen güncellemeden sonra naısl bir hal aldı bilmiyorum bu sebepten yorum yapamam hocam.

Bende 11’den 15’e geçmiştim fakat pili kötü %10 olunca bi anda 7 falan oluyor üstelik 250 döngüde 90 sağlık biraz kafa karıştırıyor herşey orjinal. 100-10 arası 7 saat ekran süresi alıyorum.

Benim 283 döngüde %89'a indi. 8 aydır kullanıyorum telefonu denebilir. Ekran süresi olarak da sizin kadar şanslı değilim . Genelde dışarıdayım ve hep hücresel veri kullanıyorum, bu yüzden genelde ortalama 5 saat ekran süresi alıyorum.

Küçük boyutlu telefonlarda maalesef durum böyle. Arkadaşımda da S23 var, ilk çıktığı zamanlarda almıştı. Çok yoğun kullanıyor özellikle Instagram'da dolaşma anlamında. Ekran süresi ortalama 4-5 saat onun da.

hücreselde normal hocam ben genelde evdeyim 5 saat yine iyi.

Tam bütçe nedir bilmiyorum ama 11 satip 15 alinabilir gayet iyi bir gelisme olur eger biraz daha bütçe varsa 16 alirsaniz tadindan yenmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…