Ben şahsen iPhone 15 kullanıyorum. Telefonu almak üzere DSLR kameramı da satmış olduğum için video ve fotoğraf konusunda beni hiçbir zaman üzmeyecek bir telefona ihtiyacım olduğu için iPhone 15 aldım. Ana kamerası, renkleri, fotoğrafları standart olarak 24 MP çekiyor oluşu beni cezbettiği için iPhone 15 aldım. Diğer amiral gemileri dahi 50 MP kamerası olsa da Pro mod açmazsanız standart 12 MP çekebiliyor fakat iPhone 15 shutter lag olmadan 24 MP fotoğraflar ortaya çıkarıyor. HEIF MAX açarsanız da 48 MP çekiyor.
S24+ ile arasında kalmıştım ve o telefonun da ekranının büyüklüğü, çerçeve inceliği, daha büyük batarya ve 120 Hz ekran gibi artıları var. Kamerasının renklerine ve kalitesine çok takılmasam S24 veya S24+ alıp geçebilirdim de. Fanboyluğun lüzumu yok. Sonrasında kendime iPad de aldığım için Apple ekosisteminde memnunum fakat Samsung'a çamur atmaya gerek yok. Çok güzel telefonlar üretiyor. S24 serisinden bir telefon alırsanız da üzülmezsiniz ama premium his yaşamak istiyorsanız FE serisi almayın. S24 veya S24+ alın.
Dipnot: 60 Hz ekran olmasına sinirliyim fakat UI akıcılığı kompanse ediyor. Yine de 120 Hz olmalıydı
.