iPhone 15 almak mantıklı mı?

Surqon

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4070 ti
Ryzen 5 7500 f
Dostlar selamlar, uzun süredir iPhone 11 kullanıyorum. 11'i babam kendisine istediğinden dolayı yeni bir telefon bakıyorum. 50 000 TL kendime bütçe ayırdım bu esneyebilir. Kendim için iPhone 15'i gözüme kestirdim fakat pek emin olamadım 60 Hz'den dolayı. Önerileriniz nelerdir? Sanayiciyim, kırılgan olmayan bir telefon tercihim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar selamlar, uzun süredir iPhone 11 kullanıyorum. 11'i babam kendisine istediğinden dolayı yeni bir telefon bakıyorum. 50 000 TL kendime bütçe ayırdım bu esneyebilir. Kendim için iPhone 15'i gözüme kestirdim fakat pek emin olamadım 60 Hz'den dolayı. Önerileriniz nelerdir? Sanayiciyim, kırılgan olmayan bir telefon tercihim.

15 cok dayakniksiz, ve Pro ustu model olmadikca berbat bir telefon. Ya gidip 14/15 Pro alacaksiniz ya da Android'e bakacaksiniz.

14 Pro çok aklıma yattı fakat hiç telefon tarafında 2. el geçmişim olmadı o yüzden biraz çekiniyorum.

20k ya sıfır kapalı kutu çift simli 13 Pro Max bak bence yurt dışı. Zaten yıl başı geldi. 4+4 şeklinde toplam 8 ay kullanma hakkın oluyor. 01.08.2025 tahmini biter sende onu satarsın yine kapalı kutu yeni cihaz alırsın. 4 ay kullanırsın sonra yine yıl başı denk geldigi için sıfırlanıyor 8 ay daha kullanım hakkın oluyor 01.08.2026'a geldik :D

(Yurt dışı cihazlar için 4+4 mevzusu uzun zamandır var kaldıralacagını düşünmüyorum çünkü turistler vs. bundan çok yararlanıyor. Gene de söylemek istedim. Türkiye'de yaşadıgımızı ve bu sürenin azalabilecegini veya kaldırabilecegi ihtimalini de unutmayın)

Son düzenleme:
Biraz kullanım alanlarından bahsederseniz arkadaşların cevabı daha net olur kanısındayım. Video çekme editleme YouTube işleri ve fotoğraf için her harükâlde iPhone; çünkü kamera farkı ortada; bu işler içinse iPhone 15 mantıklı derim.

Biraz kullanım alanlarından bahsederseniz arkadaşların cevabı daha net olur kanısındayım. Video çekme editleme YouTube işleri ve fotoğraf için her harükâlde iPhone; çünkü kamera farkı ortada; bu işler içinse iPhone 15 mantıklı derim.

Pvc doğrama ve plastik işiyle uğraştığım için şantiyelerde veya evlerde mutlaka çekim yapıyorum. Telefonda oyun oynama kültürüm yoktur. Sadece video fotoğraf ve günlük kullanım.

Pvc doğrama ve plastik işiyle uğraştığım için şantiyelerde veya evlerde mutlaka çekim yapıyorum. Telefonda oyun oynama kültürüm yoktur. Sadece video fotoğraf ve günlük kullanım.
Dostum direkt olarak iPhone 15'i elemelisin. Aldığın özellik verdiğin para bakımından çok pahalı kalıyor. İster günlük kullanıcı ol ister profesyonel kullanıcı ol düz model iPhone yerine Pro serisi cihaz tercih etmen gerekir. 14 Pro alırsan 2. el olarak düz 15'ten her yönden iyi bir cihaza sahip olursun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı