iPhone 15 almak mantıklı mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 12100F - ASUS PRİME H610M-K D4 - GSKİLL RİPJAWS 8*2 3200MHZ - GALAX 4060 8GB V2 - MSİ MAG M100A - MSİ A650BN 650W 80+
Meslek
ELEKTRİKÇİ
Merhaba, yeni telefon almayı planlıyorum. Bu zamana kadar hep Android kullandım iOSa geçmek istiyorum. Sizce almak mantıklı mı? Turkcell'de 48.000 civarı fiyatı var ömrü ne kadar olur, desteği ne zaman kesilir? Düşüncelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone, teknoloji forumlarında takılanlar için hiçbir zaman mantıklı olmadı. Birkaç nesil sonra WhatsApp bile çalışmıyor, millet yenilemek zorunda kalsın diye dalavere peşindeler. Daha evvel zamanda CPU hızlarını düşürüyolardı, sahtekarlıkları ortaya çıkınca yok işte pil ömrü uzasın diye yaptık vs kıvırmışlardı da kimse yemedi tabii.

iPhone tamamen kapalı kutu, teknoloji özürlü veya meraklı olmayan kişileri kancaya takmak için oluşturulmuş bir marka. Alıyorsun, foto-moto video neyse çekip Instagram'ına koyuyorsun o işlerde görüntü kalitesi işe yarıyor. Kitlesi genellikle kadın kullanıcılar ve şirket yöneticileridir. Basit olacak hızlı olacak iş görecek sıkıntı olursa servise verilecek parası neyse çözülecek, 2-3 sene sonra da yenilenecek. Türkiye'deki statü atladığını zanneden kitlenin turnusolu olması da cabası.

iPhone 15 alınır güncelleme konusunda herkes güncelleme bitince telefon kullanılmaz hale geliyor diyor ama doğru değil şu an en yeni sürüm iOS26 ve WhatsApp vs iOS 15'in altına destek vermiyor bazılarına eski sürümden destek veriyor yani telefon tahminin 5-7 yıl güncelleme alır 1-2 yılda güvenlik güncellemesi yani bir iPhone aldığında seni çok uzun yıllar götürür elimde bir tane iPhone 11 var ve güncelleme desteği tahmini ya bir yılı var ya da bu son yılıydı güncellemesi bitse bile hala kullanılıyor.

Yorumunu kahkaha attım gerçekten. Bir markaya nasıl bu kadar kinlenebilir bir insan?

Gülmeye çok ihtiyacım vardı teşekkürler.

O paraya S25 varken pek mantikli degil ama uzecek bir cihaz da degil tabii. 4-5 sene rahat gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…