iPhone 15 beklenir mi?

mertkcr111

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler telefonumu değiştireceğim ve iPhone 14 Pro almayı düşünüyorum. 3-4 hafta sonra da iPhone 15 çıkacak sanırım. Sizce beklemeli miyim ne yapmalıyım kararsız kaldım.

Bütçenize bağlı biraz bu durum. 15 Pro 70-80 Bin aşağısına beklenmiyor. Çıktığı gün 14 Pro modeline de zam gelir çok büyük bir ihtimal. Bütçeniz yüksekse 15 Pro modeli beklenebilir.

İyi günler telefonumu değiştireceğim ve iPhone 14 Pro almayı düşünüyorum. 3-4 hafta sonra da iPhone 15 çıkacak sanırım. Sizce beklemeli miyim ne yapmalıyım kararsız kaldım.
En ucuz modeli tahmini 70-80 dan alırsın kanka.Apple eğer yanlış bilmiyorsam (dolar bazında) zamlı çıkaracaktı 15'i.

Bu tamamen bütçe ile alakalı bir durum. Şuan bütçen 14 Pro'ya bile ucu ucuna yetiyorsa bekleyecek 1 dakikan bile yok. Ben verebilirim ne kadar olursa olsun diyorsan bekle. Özellik olarak çok fark olmayacak. 15 çıksın çok fark yoksa 14 alırımda deme çünkü tüm ülkelerde 1 önceki seri 100 dolar ucuzlarken yenisi çıktığında bizde artıyor. Buna vergisi vb şeyler eklenince fiyatı çok artar. Ayrıyetten kura bağlı artışta olma ihtimalı var. Yani 15 çıktığında 14'ü bu fiyata bulamama ihtimalin çok yüksek. Kısaca bütçene bağlı verebilirim diyorsan bekle.

Bütçem 15 ve 15 Pro'ya yeter. Sadece beklemeli miyim yani değer mi verilecek olan para.

Bütçem 15 ve 15 Pro'ya yeter. Sadece beklemeli miyim yani değer mi verilecek olan para.

Size şunu söyleyeyim Apple son ürünleri artık tekrara binmeye başladı gibi. Apple ekosisteminiz yoksa Samsung S23 Ultra bakabilirsiniz şu an. Şu anda 14 Pro'dan 30 bin TL daha ucuz. Ve 14 Pro'dan fazlası var eksiği yok. Karar size kalmış tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…