anilmirsad Femtopat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #1 Yeni bir iPhone 15 aldım fakat telefonun denetim merkezi kasıyor ve bunu çok net fark ediyorum, yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2024
Yeni bir iPhone 15 aldım fakat telefonun denetim merkezi kasıyor ve bunu çok net fark ediyorum, yardımcı olabilecek var mı?
3507Enes Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Temmuz 2024 #2 anilmirsad dedi: Yeni bir iPhone 15 aldım fakat telefonun denetim merkezi kasıyor ve bunu çok net fark ediyorum, yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Orijinal mi? Artı 0 Eksi
anilmirsad dedi: Yeni bir iPhone 15 aldım fakat telefonun denetim merkezi kasıyor ve bunu çok net fark ediyorum, yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Orijinal mi?
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.873 Çözümler 175 17 Temmuz 2024 #3 @anilmirsad iOS 18 betasını falan yüklemediniz, değil mi? Artı 0 Eksi
8 810385 Picopat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 686 17 Temmuz 2024 #4 anilmirsad dedi: Yeni bir iPhone 15 aldım fakat telefonun denetim merkezi kasıyor ve bunu çok net fark ediyorum, yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... İçinde çok dosyanız yok ise iTunes ile DFU moda alıp yeniden yükleme yapın. Artı 0 Eksi
anilmirsad dedi: Yeni bir iPhone 15 aldım fakat telefonun denetim merkezi kasıyor ve bunu çok net fark ediyorum, yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... İçinde çok dosyanız yok ise iTunes ile DFU moda alıp yeniden yükleme yapın.
KS KS anilmirsad Femtopat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #5 3507Enes dedi: Orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet orijinal. Görkem Umut dedi: @anilmirsad iOS 18 betasını falan yüklemediniz, değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok hayır yüklemedim. 810385 dedi: İçinde çok dosyanız yok ise iTunes ile DFU moda alıp yeniden yükleme yapın. Genişletmek için tıkla... Aslında var baya bir fotoğraf not falan var. Dfu mod nedir? Artı 0 Eksi
3507Enes dedi: Orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet orijinal. Görkem Umut dedi: @anilmirsad iOS 18 betasını falan yüklemediniz, değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok hayır yüklemedim. 810385 dedi: İçinde çok dosyanız yok ise iTunes ile DFU moda alıp yeniden yükleme yapın. Genişletmek için tıkla... Aslında var baya bir fotoğraf not falan var. Dfu mod nedir?
8 810385 Picopat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 686 17 Temmuz 2024 #6 anilmirsad dedi: Evet orijinal. Yok hayır yüklemedim. Aslında var bayağı bir fotoğraf not falan var. DFU mod nedir? Genişletmek için tıkla... DFU mod Apple cihazlarında yazılım hatalarında kurtarma modu denebilir. Kutudan çıkan iPad Mini 6 cihazımın yazılımı sorunlu olduğu için restore işlemi ile sorunlardan kurtuldum. Artı 0 Eksi
anilmirsad dedi: Evet orijinal. Yok hayır yüklemedim. Aslında var bayağı bir fotoğraf not falan var. DFU mod nedir? Genişletmek için tıkla... DFU mod Apple cihazlarında yazılım hatalarında kurtarma modu denebilir. Kutudan çıkan iPad Mini 6 cihazımın yazılımı sorunlu olduğu için restore işlemi ile sorunlardan kurtuldum.
KS KS anilmirsad Femtopat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #7 810385 dedi: DFU mod Apple cihazlarında yazılım hatalarında kurtarma modu denebilir. Kutudan çıkan iPad Mini 6 cihazımın yazılımı sorunlu olduğu için restore işlemi ile sorunlardan kurtuldum. Genişletmek için tıkla... Apple desteğe ekran kaydı gösterdiğim halde onlar kasmadığını savunuyor. anilmirsad dedi: Apple desteğe ekran kaydı gösterdiğim halde onlar kasmadığını savunuyor.Dfu mod sıfırlıyor anladıpım kadarıyla doğru mu Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
810385 dedi: DFU mod Apple cihazlarında yazılım hatalarında kurtarma modu denebilir. Kutudan çıkan iPad Mini 6 cihazımın yazılımı sorunlu olduğu için restore işlemi ile sorunlardan kurtuldum. Genişletmek için tıkla... Apple desteğe ekran kaydı gösterdiğim halde onlar kasmadığını savunuyor. anilmirsad dedi: Apple desteğe ekran kaydı gösterdiğim halde onlar kasmadığını savunuyor.Dfu mod sıfırlıyor anladıpım kadarıyla doğru mu Genişletmek için tıkla...
3507Enes Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Temmuz 2024 #8 anilmirsad dedi: Mpapple desteğe ekran kaydı gösterdiğim halde onlar kasmadığını savunuyor. Genişletmek için tıkla... Önceki telefonunuz neydi. Artı 0 Eksi
anilmirsad dedi: Mpapple desteğe ekran kaydı gösterdiğim halde onlar kasmadığını savunuyor. Genişletmek için tıkla... Önceki telefonunuz neydi.
8 810385 Picopat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 686 17 Temmuz 2024 #9 anilmirsad dedi: Apple desteğe ekran kaydı gösterdiğim halde onlar kasmadığını savunuyor. Genişletmek için tıkla... Onlara göre ios kusursuz Artı 0 Eksi
anilmirsad dedi: Apple desteğe ekran kaydı gösterdiğim halde onlar kasmadığını savunuyor. Genişletmek için tıkla... Onlara göre ios kusursuz
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.873 Çözümler 175 17 Temmuz 2024 #10 @anilmirsad Belki de gerçekten kasmıyordur. Daha önceden 60 hz üstünde ekranlı bi telefon mu kullanıyordunuz da acaba 60 hz yavaş geliyor size? Artı 0 Eksi
@anilmirsad Belki de gerçekten kasmıyordur. Daha önceden 60 hz üstünde ekranlı bi telefon mu kullanıyordunuz da acaba 60 hz yavaş geliyor size?