iPhone 15 format atınca veriler de gider mi?

Apple ABD'de de bile bir ara buna benzer bir şeye izin vermemişti. Sanmıyorum ama belki gerekli izinler sağlandığında getirebilirler.

Apple ABD'de de bile bir ara buna benzer bir şeye izin vermemişti. Sanmıyorum ama belki gerekli izinler sağlandığında getirebilirler.

Peki hocam bu başka kişilerden gelen mesajlar olsun silinen fotoğraf videolar olsun telefonun neresinde depolanıyor hard disk mi başka bir şey mi? Hard disk değiştirilebilir mi böyle bir şey olursa tamamen yok olur mu?

Teşekkürler.

Silinen fotoğraflar videolar cihazda depolanmaz eğer son silinenlerden silersen. Mesajlar cihazın depolamasında oluyor. Depolama yükseltmek için kimi telefoncular bunu yapıyor yani cihazın içindeki SSD’yi değiştirebiliyorlar veriler gitmeden.

Peki verileri tamamen yok ederek değiştirme şansımız var mı sıfır telefon gibi ama fotoğraflar kalır herhalde galerimiz falan.

Peki verileri tamamen yok ederek değiştirme şansımız var mı sıfır telefon gibi ama fotoğraflar kalır herhalde galerimiz falan.
Verileri yok etmek demek sıfırlamak demek verilerin tamamen gitmesi şeklini de anlattım.
Sıfırladıktan sonra eski SSD’inde fotoğraflar falan kalmaz.

Verileri yok etmek demek sıfırlamak demek verilerin tamamen gitmesi şeklini de anlattım.
Sıfırladıktan sonra eski SSD'inde fotoğraflar falan kalmaz.

Anladım hocam. Mesajlaşmalar vs de direkt olarak bulunamayacak şekilde gidiyor mu öyle dediğinizi yapınca yoksa direkt SSD değiştirme falan varsa onu mı yapayım?

Mesajlaşmadan kastım konuştuğum bi insanla grupla vs atılan fotolar videolar (galerime giriş yapmayan) ama bir yerlerde depolanan

Mesajlaşmadan kastım konuştuğum bi insanla grupla vs atılan fotolar videolar (galerime giriş yapmayan) ama bir yerlerde depolanan
Gidiyor hocam merak etmeyin.
Anladım hocam. Mesajlaşmalar vs de direkt olarak bulunamayacak şekilde gidiyor mu öyle dediğinizi yapınca yoksa direkt SSD değiştirme falan varsa onu mı yapayım?
Depolama yükseltme, SSD değişiminden kastım. İşini bilen telefoncular yapar. Örnek FPPRO.

@Kingsemih

Gidiyor hocam merak etmeyin.

Depolama yükseltme, SSD değişiminden kastım. İşini bilen telefoncular yapar. Örnek FPPRO.

Ne yaparsak yapalım işinde uzman kişiler bunları getirebilir mi peki hocam?

Yani sizin dediğiniz silme yöntemi mesela.

Ona göre direkt yapılıyorsa SSD veya hard disk mi nerede depolanıyorsa onu çıkarıp yeni mi taktırsam

İyi günler teşekkürler.

Tamam hocam ben anlatamadım o kadar açıklamama rağmen, size başka arkadaşlar yardımcı olsun. İyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…