Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.620 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 27 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, iPhone 15'imin geniş açı ve normal kamerası arasında bayağı bir netlik farkı var. Bu normal bir durum mu ilk defa iPhone kullandığım için soruyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2024
Arkadaşlar merhaba, iPhone 15'imin geniş açı ve normal kamerası arasında bayağı bir netlik farkı var. Bu normal bir durum mu ilk defa iPhone kullandığım için soruyorum.
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 19 Çözümler 28 27 Ağustos 2024 #2 Geniş açı ve normal fotoğraf resimleri ekleyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.620 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 27 Ağustos 2024 #3 maraushi dedi: Geniş açı ve normal fotoğraf resimleri ekleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Resim değil de video kaydı var ekliyorum hocam. Artı 0 Eksi
maraushi dedi: Geniş açı ve normal fotoğraf resimleri ekleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Resim değil de video kaydı var ekliyorum hocam.
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 19 Çözümler 28 27 Ağustos 2024 #4 Sinyor Ezio Auditore dedi: Resim değil de video kaydı var ekliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Sosyale video kaydı eklenmiyor, liste dışı paylaşabilir. Artı 0 Eksi
Sinyor Ezio Auditore dedi: Resim değil de video kaydı var ekliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Sosyale video kaydı eklenmiyor, liste dışı paylaşabilir.
KS KS Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.620 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 27 Ağustos 2024 #5 maraushi dedi: Sosyale video kaydı eklenmiyor, liste dışı paylaşabilir. Genişletmek için tıkla... Youtube'ye yükleyip link bırakacağım. Video da çok daha belirgin oluyor çünkü. Artı 0 Eksi
maraushi dedi: Sosyale video kaydı eklenmiyor, liste dışı paylaşabilir. Genişletmek için tıkla... Youtube'ye yükleyip link bırakacağım. Video da çok daha belirgin oluyor çünkü.