iPhone 15 iki ayda 67 devir %98 şarj olması normal mi?

Nasıl yok hocam Allah rızası için ezbere konuşmayın gidin biraz lityum pilin çalışma mantığını biraz öğrenin 300 döngüde %100 olan var 20-80 şarj edip telefonda oyun oynamayıp orijinal şarj aletinden başka şarj aleti kullanmayan. Biton faktör var etkileyen elektrikli araç şarjı bile 20-80 tavsiye ediliyor aynı pil çünkü. 80-100 arası aşınma oranı ile 0-20 aşınma oranı diye bir araştır bilgi dağarcığın açılır.

Bence siz önce bi okumayı öğrenin sonrada tecrübe edinin zamanında %81 sağlıklı iphone 11 kullanan arkadaşımla aynı cihaz %84 sağlık bende vardı ayarlarımız herşeyimiz aynıydı gün içinde eş zamanlı sosyal medya,müzik dinledik onun cihazı 22 dakika daha erken kapandı. Sanırım siz %0-20 şarjla %80-100 arasında kullanım olarak anladınız.

Şuanki 15 cihazımda şarj aleti , kablosu herşey orjinal genelde 15-80/90 arası kullandım sonuç 110 devir 98 sağlık apple servisine gidip temiz kurulum yüklettirdiğimde söylenen tecrübelerimin aynısıydı.

“ bu cihaz %80 sağlık olana kadar hemen hemen aynı performansı verecek olası 1000 devir altında %79 olursa servis uyarısı verir ve ücretsiz batarya değişim yapılır”

Tek sorun 15 serisinde genelde hücresel - wifi karışık bluetooth açık 5-6 saat

Full wifi ile 7-8 saat süre almam genelde 8-9 saati görüyor buda pille alakalı.

Şuanda bu cihaza yapacak hem benim hem aynı sorunu yaşayanların yapacağı bişey yok batarya değişsem 4000 lira vermem gerek ,telefoncuya gitsem çakma pil takacak , satıp yeni 15 veya 15 plus alsam en az 10 bin lira eklemem lazım alacağım yeni cihazın böyle olmama garantisi yok bazı 14-15 serilerinde pil sıkıntısı var muhtemelen ios 18 ile çözülecek yakın zaman çıkacak iphone 16 muhtemelen ios 18’de sıkıntı çekecek.

Normal, Iphone 15 batarya konusunda zayıf. Çok çabuk batarya tükeniyor. Normal değil diyenlere aldırış etme. Iphone 15 Pro kullanıyorum. %80 sınır, 283 devir yaptım ve pil sağlığı %93.

Normal, Iphone 15 batarya konusunda zayıf. Çok çabuk batarya tükeniyor. Normal değil diyenlere aldırış etme. Iphone 15 Pro kullanıyorum. %80 sınır, 283 devir yaptım ve pil sağlığı %93.
Hocam sizinde benimki gibi gitmiş neredeyse peki %93 sağlıkla bile günü çıkarıyormu ?

Hayır. Normalde %100'den %99'a düşmesi özellikle 4-5 ay sürecek şekilde tasarlanmıştır ama 2 ay dolmadan %2 düştüyse bataryayı pek doğru kullanmıyorsun demek.
Hocam 15-20 arası takıp 80-90 arası çıkarıyorum ekstra bişey yapmıyorum oynama vs bilemedim başka cihaz alsam oda böyle olur çünkü 11’de böyle hızlı gitmişti..

15’ten düz 16’ya geçmek mantıklı olurmu ondada sıkıntı olabilir bi garantisi yok

Mediamark'ta orijinal mi peki.
Orjinal bende oradan almıştım 2 sene önce kullanıyorum ancak sağlık yine düştü sanırım 15 cihazıyla alakalı sizde oradan alabilirsiniz.

Bence değil ben 15 51 de ve hala %100
100 küsür devirde bi anda 98’e çakılabilir bazılarında öyle oluyor sanırım.

Hayır, yoğun kullanımda günde iki defa şarj etmem gerekiyor.

Sanmıyorum sık sık şarja takmıyorum 20 olmadan hayatta takmam mesela benim arkadaşda bu şekilde bakmıştı 1 yıl sonra 99 olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…