iPhone 15 iOS 17.7.2 güncellemesini atlayıp direkt iOS 18’e geçilir mi?

Dimon

Hectopat
Yer
Moskova
Herkese merhaba. Ben birkaç aydır iPhone 15 kullanıyorum ve bu benim ilk iPhone telefonum ve bu yüzden iPhone’lar hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim. Telefonumun şu anki sürümü iOS 17.7 ama yakın bir zamanda hem iOS 17.7.2 güncellemesi hem de iOS 18.1.1 güncellemesi geldi. Ben şu anda iOS 17.7.2 güncellemesini atlayıp direkt iOS 18.1.1’e güncelleyebilir miyim? Yani böyle bir şey mümkün mü? Bir de iOS 18.1.1’e güncellemeye değer mi yoksa beklemek mi daha mantıklı?

Hemen geçme. 17.7 gayet iyi bir sürüm. Ben de 17.7’deyim. 17.7.2’ye bile geçmedim. Pil olsun hız olsun gayet güzel çalıştığı için gerek görmedim. 18’de hala animasyonlarla ilgili sorun yaşayanlar var. İlk sürümler her zaman sorunlu olur. O yüzden geçmeni tavsiye etmiyorum. Seni rahatsız eden bir durum yoksa 17.7’de kal şimdilik. Ben yılda bir kere DFU kurulum yapar son sürüme geçerim. Her yıl bir kere güncellerim bir sonraki yıla kadar güncellemem.

Herkese merhaba. Ben birkaç aydır iPhone 15 kullanıyorum ve bu benim ilk iPhone telefonum ve bu yüzden IPhone'lar hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim. Telefonumun şu anki sürümü iOS 17.7 ama yakın bir zamanda hem iOS 17.7. 2 güncellemesi hem de iOS 18.1.1 güncellemesi geldi. Ben şu anda iOS 17.7. 2 güncellemesini atlayıp direkt iOS 18.1.1'e güncelleyebilir miyim? Yani böyle bir şey mümkün mü? Bir de iOS 18.1.1'e güncellemeye değer mi yoksa beklemek mi daha mantıklı?

O sürümde kal eski ekran süremi özlüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı