iPhone 15 ısınma problemi var mı?

tpl

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar iPhone 15 256 GB almak için limitim var ama bazı yerlerde normalden fazla ısınma oluyor diye, yaz ayındayız özellikle video çekerken öyle çok oyun oynamam. Instagram, YouTube, Twitter kullanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nedenini bilmiyorum fakat son 4-5 senedir akıllı telefonlar yaz aylarında daha çok ısınıyor. Bende Redmi var normalde hiç ısınmazdı ama o bile ısınıyor.

Çevremden gördüğüm kadarıyla söylüyorum, yazın iPhone kullanacaksanız kesinlikle bir cep sobası görevi görüyor. Aşırı ısınıyorlar fakat sıkıntı çıkarmıyor cihaza.

Arkadaşlar iPhone 15 256 GB almak için limitim var ama bazı yerlerde normalden fazla ısınma oluyor diye, yaz ayındayız özellikle video çekerken öyle çok oyun oynamam. Instagram, YouTube, Twitter kullanırım.
valla 15 pro aldım yeni. baya baya ısındı bir ara. kameranın alt kısımları. oyun falan da oynamıyorum. 30dk tiktok izliyordum. baya ısındı yani

15 kullanıyorum ısınma problemi var evet. Ama telefonum kendini hızla soğutuyor.

Hocam 15 alma bence,bende 15 pro var pil kalitesi acayip çabuk azaldı normalde 2-3 yıllık 11 kullancısı idim pil kapasitem %88'deydi Eylül gibi 15 proya geçtim şuan pil kapasitem 91'e düştü.

Kullanan yakinimda vardi, sosyal medyada bile cihaz yaniyordu devam ediyor mu bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı