iPhone 15 kasıyor gibi hissettiriyor

ben iskender

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 15'i şükürler olsun bir şekilde kurabildim, 2 3 saat oldu lakin cihaz kasıyor gibi geliyor ya da bana öyle geliyor bilmiyorum iOS 17'e falan geçebilir miyim acaba iOS 18.1 şu an ama kasıyor gibi hissediyorum, bilmiyorum. Teşekkürler.

Daha önce'de 60 Hz kullandım bir sorunu yoktu ben paranoyağım acaba bilmiyorum ama takılıyor gibi.
iPhone 15'i şükürler olsun bir şekilde kurabildim, 2 3 saat oldu lakin cihaz kasıyor gibi geliyor ya da bana öyle geliyor bilmiyorum iOS 17'e falan geçebilir miyim acaba iOS 18.1 şu an ama kasıyor gibi hissediyorum, bilmiyorum. Teşekkürler.
Kurulumun neyi bu kadar uğraştırdı ki ? Cihazı nereden aldınız ? Hemde 60Hz olsa bile 13 kullanmama rağmen hiç bir şey fark etmiyorum desem yeridir.

Bende promotion ekranlı bir iPhone var. Olmayanlara baktığımda kasıyor gibi geliyor. Ondan olabilir.

Hocam telefon acaba yeni olduğundan olabilir mi? 2 3 gün kullanımıma göre yapılınırsa düzelir mi? Sizce.

Kurulumun neyi bu kadar uğraştırdı ki ? Cihazı nereden aldınız ? Hemde 60Hz olsa bile 13 kullanmama rağmen hiç bir şey fark etmiyorum desem yeridir.
Hocam internet kaynaklı bir sorundu telefonu kuruyordum ios 18.1'e güncelleştirdi ama 1 2 gün falan diyordu modemle alakalıymış ama ben hallettim.

Ürünü betada kullanıyorsanız olabilir bende de öyleydi şu an düzeldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı