Merhaba arkadaşlar ITunes'tan 18.3e güncelleme yapıyordum fakat Apple logosunda kaldı telefon. Sabahtan beri ne yaptıysam işe yaramadı cihaz açılmadı. Ne Apple aygıtlar ne de iTunes işe yaradı. Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz? Kalakaldım öyle ne yapacağımı bilmiyorum.
Ses açma tuşuna basıp hızlıca bırakın, sonra ses kısma tuşuna basıp hızlıca bırakın. Ardından, Apple logosu görünene kadar güç (yan) tuşuna basılı tutun
Merhaba arkadaşlar ITunes'tan 18.3e güncelleme yapıyordum fakat Apple logosunda kaldı telefon. Sabahtan beri ne yaptıysam işe yaramadı cihaz açılmadı. Ne Apple aygıtlar ne de iTunes işe yaradı. Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz? Kalakaldım öyle ne yapacağımı bilmiyorum.
Ses açma tuşuna basıp hızlıca bırakın, sonra ses kısma tuşuna basıp hızlıca bırakın. Ardından, Apple logosu görünene kadar güç (yan) tuşuna basılı tutun
Aynı sorunu yaşıyorum kablom orjinal kablo ve %95' te hata veriyor bende de güncelleme yaparken telefon kendi kendine kapandı ben de bir korsan yama programla recovery mode başlattım güncelleme alırken kapanmasın aniden diye recovery moddan çıkamıyorum güncelleme de yapamıyorum hata veriyor. Bir önceki 18.3' e dönerken de hata veriyor %80' lerde takılıyor.
Bu adamın reklamını yaptığı bir uygulama ile recovery moda girdim ve çıkamıyorum izlemeyin bu adamı. Pek çok kişi de şikayette bulunmuş aynı uygulamayı.